Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan forbedre funktionen af binyrerne

  Kroppens to binyrerne , som ligger på toppen af nyrerne , er en væsentlig del af det endokrine system . Hormoner, der produceres og udskilles af binyrerne spiller afgørende roller i hele kroppen . Når binyrerne ikke fungerer ordentligt , forhold som binyrebarkinsufficiens , kan Cushing 's sygdom og Addison's sygdom resultat . Ved at følge disse trin , er det muligt at forbedre funktionen af binyrerne

Anbefalinger


1 .
Spis en velafbalanceret kost for at opretholde en korrekt funktion af binyrerne . Det betyder at forbruge en passende mængde nødvendige næringsstoffer hver dag , og begrænsning af sukker og slik . Grundlæggende næringsstoffer er nødvendige for at opretholde en ordentlig funktion af binyrerne omfatter vitaminer , mineraler , vand , protein , kulhydrater og fedt .
2 .
Spis måltider og snacks på samme tidspunkter hver dag. Regelmæssig måltider og snacks vil medvirke til at fastholde en konsekvent blodsukkeret , og kan forbedre binyrefunktion ved at forhindre episoder af lavt blodsukker ( glukose ) . .

3
Eliminer koffein og stimulanser-såsom vægttab piller-fra din kost . Koffein og kost piller kan overstimulere binyrerne , potentielt reducere hvor godt kirtler over tid .
4 .
Praksis vil sove på samme tid hver aften , og sove i mindst otte timer per nat . Deltage i aktiviteter at slappe af dig og berolige dig ned anbefales også før du går i seng . Kom tilstrækkelig god hvile hjælper med at bevare funktion af binyrerne .
5 .

Formindsk fysisk og følelsesmæssig stress . Træffe foranstaltninger , såsom begrænsning af forpligtelser , der søger rådgivning og nå ud til familie og venner for støtte kan bidrage til at forbedre funktionen af binyrerne .
6 .
får tilstrækkelig sollys hver dag . Hudeksponering for sollys giver D-vitamin , som kan forbedre funktion af binyrerne . Hvis din hud er lys , får 10 til 20 minutter af udsættelse for sol dagligt . Hvis din hud er mørk , kan 90-120 minutter solen blive nødvendigt at producere en tilsvarende mængde D-vitamin

gode råd og advarsler


 • at hjælpe med at opretholde binyrebarkfunktionen , blive fortrolig med den daglige ernæringsmæssige krav om en afbalanceret kost .
 • Hvis du tror du oplever tegn og symptomer på en binyrerne lidelse , dem tage alvorligt og søge medicinsk vurdering .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------