Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan vænne sig til nye briller

  Når du har brug briller for at korrigere dit syn , alle så ofte din recept ændringer . Sjælden er den person , der kan gå mange år med samme briller . Normalt vil du være i stand til at vænne sig til nye briller inden for en dag eller to , men lejlighedsvis det vil tage længere tid . Hvis din nye recept er bifokale eller progressive glas , og du har ikke slidt denne type briller før , kan du forvente en lidt længere tilpasningsperiode , men det bør stadig ikke tage mere end et par dage at vænne sig til den ny recept .
Når du har problemer med at vænne sig til nye briller , kan du lider af sløret syn , svimmelhed , øjen -stamme, eller hovedpine . Hvis disse problemer fortsætter i længere tid end et par dage, er du nødt til at undersøge årsagen . Mest sandsynligt er det en fejl i enten den originale recept eller i forbindelse med de linser . En anden mulighed er , at du har brug for en anden type linse
1 .
Hvis du skifter til bifokale eller progressive linser , bede optiker for at få instruktioner om at bruge dem ordentligt . Disse typer af linser kræver ukendte bevægelser af hovedet og øjne til at kigge gennem forskellige områder af linser . Det specifikke område af linsen du kigger gennem ændringer , afhængigt af om du læser , bruger en computer skærm , eller ser objekter på en mellem-eller langt borte .
2 .
Bær dit nye briller hver dag . Skift frem og tilbage mellem din gamle og nye briller vil kun hindre dig at vænne sig til de nye .

3 .
Tag brillerne tilbage til optikeren som gav dem, hvis du ikke er vant til dem inden for et par dage . Optikeren vil tjekke recept mod linser for at kontrollere , at de var lavet ordentligt . Hvis det viser sig, at brillerne blev formalet korrekt , bør optiker gøre dig et par nye briller uden ekstra omkostninger .
4 .
Bring briller til optometrist eller øjenlæge , der skrev Den monokel recept . Øjet læge vil kontrollere briller for at sikre, at de gik til den angivne recept . Hvis glassene blev gjort ordentligt , vil øjenlægen recheck din vision og skrive en ny recept , hvis den oprindelige recept var unøjagtig .
5 .

Spørg optikeren for at fortælle dig , hvad slags materiale linserne er lavet af , og om dine gamle linser er lavet af den samme eller et andet materiale. Brilleglas fås i mange forskellige typer af materialer og er lavet af mange forskellige producenter . Hvis din gamle og nye linser er fremstillet af forskellige materialer , kan du opdage, at du ikke kan tilpasse sig de nye objektiv materiale og skal have briller genskabt med en anden type af linser .

gode råd og advarsler


 • Hvis recepten du har modtaget fra dit øje læge var skrevet ind i optiker 's edb-system eller endog kopieres af hånden på en ordreseddel , har optikeren kontrollere, at recept var udskrevet korrekt . En fejl begået på dette punkt vil resultere i briller , der ikke er foretaget på din aktuelle recept .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------