Position: sygdoms > diabetes >

hvorfor folk får kramper i benene ?

   Kramper i benene , eller spasmer , er forårsaget af en elektrolyt og mineral ubalance i blodet . Kramper må ikke forveksles med muskeltrækninger , som også ufrivillige muskelsammentrækninger , men ikke giver anledning til smerte . Kramper i benene kan udløses af mange aktiviteter og betingelser, og de kan være en alvorlig medicinsk tilstand, hvis de bliver kroniske

Dehydrering


. Muskelkramper kan være forårsaget af dehydrering . Drikke tilstrækkelige mængder af vand holder mineraler og elektrolytter i den afbalancerede blodbanen og hjælpe med at forhindre dine muskler , især de store ben muskler , fra at få kramper .

Medicin


Der er mange forskellige medikamenter , som er kendt for at forårsage muskelkramper . Diuretika, for eksempel, er piller , der hjælper rense din blodbanen af natrium . Men i den forbindelse at der opstår kaliumniveauet til at falde , hvilket kan forårsage en ubalance i mineral -og elektrolyt -niveauet i blodet . Spørg din læge, hvis du begyndte at få muskelkramper efter at have brugt en bestemt medicin .

overdreven motion


Exercising for meget , især i udholdenhedssport , bruger en masse mineraler og elektrolytter i blodet , øge risikoen for et ben krampe .

Inaktivitet

Når dine muskler er inaktive i lang tid , de er mere tilbøjelige til at kramper på grund af nedsat blodtilførsel til det område af kroppen , der ikke fungerer . For eksempel kan dette ske i benene , når man sidder foran en computer for længe .

Calcium

Når du arbejder ude , calciumkanaler lække og forstyrrer kroppens elektrolyt-og mineraltilskud balance , der forårsager musklerne til at ufrivilligt kontrakten . resulterer dette i mild spasmer

Sygdomme og betingelser

Mange sygdomme og lidelser også forårsage kramper i benene . Anæmi, diabetes , dissemineret sklerose , nyresygdom , alkoholisme , thyreoidea sygdom , og selv graviditet bivirkninger kan hurtigt muskelspasmer , da de kan skabe konflikter i mineral-og elektrolyt -niveauet i blodet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------