Position: sygdoms > diabetes >

behandlinger til acne inversa

   Acne inversa er også kendt som Hidradenitis suppurativa , en hudsygdom , der angriber hårsækkene og svedkirtler snarere end talgkirtler som i acne . Ifølge den newzealandske Dermatologisk Selskab , er kvinder ramt af denne hudlidelse tre gange så ofte som mænd , årsagen er ukendt

Beskrivelse


Acne inversa er en tilstand, der opstår , når en person ikke kan se det , og hvor huden er i konstant kontakt med anden hud . Når det vises , det ligner en fast kog-lignende læsion . I nogle tilfælde kan det være store og meget smertefuldt. Bump kan briste og langsomt udstråler en dårlig lugt og aldrig heles . Dette er en smitsom tilstand , der kan danne tunneler under huden , slutter sig sammen med andre smittede kirtler til at danne en hård-to-treat -nettet.

Symptomer


Symptomerne er mere end bare fysisk . Mange lider kamp depression , stress og forlegenhed over hudlidelse , som kan forhindre dem i at søge medicinsk behandling . I ekstreme tilfælde kan en følelse af feber og træthed og kan påvirke daglige , fælles opgaver .

Årsager


Årsagerne til acne inversa omfatter hormonel ubalance , fedme , manglende essentielle næringsstoffer og bakteriel infektion . Acne inversa påvirker også rygere mere end ikke-rygere og sommetider kan påvirke mere end én person i en familie .

Behandling

Der er hverken en kur eller en ensartet behandling af acne inversa . Mange læger misdiagnose tilstand og som følge heraf , ofte går det ubehandlet . I nogle tilfælde , at læger kamp afgøre en passende behandling , fordi det kan arbejde for en patient , ikke nødvendigvis arbejder for en anden . Kirurgi er en mulighed, men der er ingen garanti for , at acne inversa vil ikke genopstå .

Forebyggelse

Overvægtige mennesker skal tabe for at fjerne ekstra hudfolder på områder som bryst , lyske , armhuler , mave og balder , hvor acne inversa udvikler sig. At holde huden ren og tør kan også hjælpe . Kvinder bør bære en god støtte bh .

Advarsler

Den betingelse normalt opstår i løbet af sommeren, hvor temperaturerne og luftfugtigheden er høj . Hvis venstre ubehandlet , vil hudens tilstand forværres . Dette kan føre til alvorlige ardannelse og cellulitis , en meget smertefuld hudlidelse , som også er vanskelige at behandle .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------