Position: sygdoms > diabetes >

hvordan du fjerner en dyb ar på min læbe

   Ar ikke kan fjernes uden kirurgi , men de kan lempes med make -up og salver

Du skal bruge: .
hudfarvede concealer
Lip liner og lip gloss .
Computer med internetforbindelse .
Telefonbogen .

Finansiering .
Vitamin E olie eller Uddrag .

Sådan fjernes en Deep Scar på læben


1 .
Definer dit budget . Hvis du kun har et par dollars at bruge , kan du læse trin to og tre . Hvis du har en mere ekspansiv budget , måske trin fire er en mulighed , du ønsker at overveje .

2 .
midlertidigt dække arret med concealer . Dette er en relativt billig "udsendelse " -metoden . Selv hvis du er en mand , kan du købe concealer , der helt smelter sammen med din hudfarve og diskret anvende det til at dække dine ar . Påfør en skilling mellemstore mængde concealer til din pegefinger og massage ind i huden omkring og på arret . Hvis du er en kvinde , skal du bruge læbestift og lipliner at skjule ar på læben , og hvis du er en mand , skal du bruge pink eller rød farvet læbepomade eller chapstick yderligere skjule arret .
3 .
bruge E-vitamin olie . For at hjælpe arret fade naturligvis anvende en lille mængde af vitamin E olie eller ekstraktet to gange om dagen . E-vitamin olie hjælper huden regenerere og svinder , selv om ikke fjerne, arvæv .
4 .

Har plastikkirurgi . Hvis du har midlerne , plastikkirurgi er en mulighed for at fjerne ar . Kirurgiske indgreb såsom laser kirurgi har en høj succesrate i at fjerne ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------