Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan identificere lupus

  Lupus , og dens tidlige symptomer , er vanskeligere at identificere end mange andre sygdomme på grund af det fælles og interne karakter af mange af symptomerne . Men hvis lupus syge er i stand til at identificere sygdommen tidligt kan det hjælpe med at forhindre væv eller organ skader og øge livskvaliteten for lupus patienten
1 .
Bemærk enhver familie historie af lupus .
Lupus er mere udbredt i African American , Latino , og Native American populationer end det er i kaukasiske . Det er også forbundet primært med kvinder . Men både kaukasisk og mandlige individer diagnosticeret med sygdommen . Da lupus har været knyttet arveligt er det klogt at spørge dine familiemedlemmer , hvis nogen i din familie er blevet diagnosticeret med lupus .
2 .
Vær opmærksom på eventuelle udslæt .


Lupus ' tidlige symptomer omfatter en udslæt af en af to typer . Den ikke-systemisk type af lupus er vist ved en disk formet udslæt , der kan hæves og /eller skællende og forværres med eksponering for solen. Den systemiske form af lupus ofte fremgår af , hvad mange kalder en sommerfugl udslæt i ansigtet på grund af sin form . Den lupus udslæt har vinger på kinderne og selve sommerfuglen udslæt på næseryggen .
3 .
Rapporter alle betændelse eller ømhed i leddene .
Blandt Lupus ' tidlige symptomer langt de fleste af patienterne rapport vilkår svarende til reumatoid artrit . Ofte kan det blive fejldiagnosticeret som følge heraf. Der kan endda være en rødme på huden omkring leddet på grund af varmen kommer fra ledbetændelse . Dette er forårsaget af autoimmune sygdomme angriber kroppens celler .
4 .
Kig efter den træthed, som er uforklarlige .
Alle oplever perioder med træthed og behov for hvile . Kronisk træthed er et af de mest almindelige af lupus ' tidlige symptomer dog . Især hvis den person bliver i stand til at deltage i normale aktiviteter som følge en læge bør konsulteres straks .

5 .
Se din læge for en fuld diagnose .
Selvom lupus ' tidlige symptomer kan fungere som advarselssignaler , skal du bruge en læges diagnose så hurtigt som muligt . Da lupus er blevet meget nemmere at diagnosticere med øget viden om sygdommen , bør en læge kunne udelukke det hurtigt eller henvise dig til en specialist .
* Se nedenstående tips for lupus ' tidlige symptomer, der er mindre almindelige eller sekundære i naturen .

gode råd og advarsler


 • Hævede lymfeknuder kan forekomme som en af lupus ' tidlige symptomer .
 • hår kan falde ud hurtigere end normalt .
 • Vægttab eller bleg hud og mørke rande under øjnene ( anæmi ) kan også forekomme .
 • Vær sikker på at se en læge for diagnose og nævne din bekymring lupus og slægtshistorie .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------