Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man opbygger tarmbakterier

  I modsætning til bakterier , der forårsager infektion og sygdom , har tarmbakterier en gavnlig og symbiotisk forhold med mennesker . Tarmbakterier hjælpe fordøje maden og holde sygdomsfremkaldende bakterier i skak . Den nøjagtige type tarmbakterier , du har , afhænger af din kost . Efter antibiotisk behandling eller en tarm infektion , kan det være nødvendigt at tilføre tarmbakterier . Visse fødevarer og kosttilskud (kendt som probiotika ) kan hjælpe dig gøre dette

Du skal bruge: .
Yoghurt
Probiotiske kosttilskud .
Mejeriprodukter med levende kulturer .
Almindelig mad .

Forbrugende probiotika og andre fødevarer


1 .
Spis yoghurt eller mejeriprodukter fødevarer med aktiv levende kulturer som en del af din daglige kost .

2 .
Tag probiotiske kosttilskud som anbefalet af deres producenter .

3 .
Gør noget . Det er rigtigt , bakterier overalt i miljøet , og chancerne er , du vil fylde din tarm bakterier ved at spise og drikke din normale kost , men ikke så hurtigt og med forskellige bakterier end at tage probiotika .

gode råd og advarsler


 • Hvis din sundhedspleje udbyder foreskriver antibiotika , så tal med ham om eventuelle intestinale bivirkninger . Din udbyder vil vide , om antibiotika vil påvirke din normale tarmbakterier , og hvordan for at imødegå virkningerne .
 • Vær forsigtig med ikke-testede eller udokumenterede kosttilskud lovende for at forbedre din tarmbakterier . Altid konsultere en ekspert , som en ernæringsekspert eller sundhedspleje udbyder , at der probiotiske kosttilskud der virker bedst for din situation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------