Position: sygdoms > diabetes >

tør hud & overgangsalderen

   Overgangsalderen udløser tør hud hos mange kvinder, men der er kost , hygiejne og om nødvendigt , medicinsk skridt, der kan træffes for at opretholde eller genoprette hudens fugt og elasticitet

Problemet


Overgangsalderen , som de fleste kvinder begynder at gennemgå i deres tidlige -til-midt 50'erne , kan forårsage en række fysiske bivirkninger , som omfatter tør hud . Det sker, fordi produktionen af østrogen , som udløser dannelsen af kollagen og elastin stoffer , der holder huden glat og smidig , falder .

Hygiejne


Kvinder kan tage mange enkle trin til at fugter og nærer huden . Disse omfatter :

-under korte , varme --- ikke varmt --- bade eller brusebad , at bevare hudens naturlige olier
-undgå deodorantsæbe
-klappede , . . ikke gnide , tør hud .
-anvende fugtighedscreme efter badning og i løbet af dagen
-. hjælp befugtningsapparater
-. undgå skrattende beklædning , såsom uld
-. iført handsker om vinteren
. -anvende solcreme og læbepomade dagligt .

Vitaminer


New Zealand Dermatologisk Selskab påpeger, at cremer indeholdende retinoider , et derivat af A-vitamin er ofte bruges til at blødgøre huden på ansigt, hals og ryggen på hænder . Et eksempel er retinol , en ingrediens i mange mærkenavn ansigtscremer .

Forskere ved University of Leicester lært, at en form for vitamin C fremmer hudens vækst og reparationer beskadiget DNA i hudcellerne .

Fedt

Ekstrem fedtfattig kost kan tørre hår og hud , som begge er afhængige af æteriske olier til at blive smidig og elastisk .

Medicinsk behandling

Forskellige typer af kosmetisk kirurgi er til for at modvirke de rynker og slaphed , som tør hud kan forårsage . De spænder fra injektion af fyldstoffer og botulinum toxin ( " Botox " ) , til restaurering , at dermabrasion og kemisk peeling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------