Position: sygdoms > diabetes >

vedvarende kæbesmerter

   Vedvarende kæbe smerter kan være forårsaget af mange forhold og behov skal behandles ved at besøge din tandlæge eller læge for at finde ud af årsagen . Mange gange kan det blive behandlet med medicin eller behandling , når den bagvedliggende årsag er opdaget

Myofascial Pain Syndrome


Et af de vigtigste symptomer på Myofascial smerte syndrom er vedvarende smerter i kæben regionen som følge af stress , spændinger eller tænderskæren . Merck Manuel siger, at det er den mest almindelige sygdom, som rammer kæben området .

tandproblemer


Huller eller problemer med visdomstænder mange gange kan mærkes i kæben område , uden at du faktisk er klar over , at en tand er årsag til problemet.

TMJ Disorder


Bidfunktion og muskelsygdomme ( TMJ ) kan mærkes i kæben . Ifølge den Cleveland Clinic , kender videnskaben meget lidt om, hvordan eller hvorfor nogle mennesker har denne type af vedvarende smerter .

tænderskæren

Tænderskæren er en tilstand, der kaldes bruxism og kan forårsage vedvarende kæbesmerter . Mange mennesker er ikke engang klar over, at de skærer tænder , mens sove

Overvejelser

Skader på hoved og gigt kan også forårsage vedvarende kæbesmerter . Fordi der er så mange mulige årsager til vedvarende kæbesmerter , rådføre sig med en læge eller en tandlæge er den eneste måde at ordentligt diagnosticere og behandle det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------