Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan opdrage de unge i at ryge

   Center for Disease Control ( CDC ) bemærker , at omkring 3. 600 unge mennesker alderen 12 til 17 indleder cigaretrygning ; 1. 100 unge ryger cigaretter dagligt . Yderligere, American Heart Association citerer , at voksne rygere står over for en øget risiko for slagtilfælde og hjerteanfald . Teenagere har en tendens til at tro, rygning vil sænke deres stress og gør dem til at se " cool " snarere end usikker . Det er vigtigt, at unge mennesker med at forstå den sande natur af rygning . En række af strategier kan udnyttes , når uddanne unge om rygning .

Du skal bruge:
Vacuum
. Lus kam .
Olivenolie.

Undervisning unge om rygning1 .
Fortæl dem , at rygning er uønsket , personligt og socialt . Forklar at rygning er en uinteressant vane , som ikke vil reducere deres stress-det gør kun det ved hjælp af sygdomme som lungekræft . Derudover er færre steder der tillader rygning på deres ejendom , fordi mange individer kan ikke lide at blive i nærheden af cigaretrøg .
2 .
Forklar dem tobak er vanedannende . Det tager også væk friheden til at stoppe med at ryge efter forgodtbefindende . Unge mennesker kan lide at bevare kontrollen over deres liv . Fortæl dem , at denne kontrol kan tages væk , når de bliver afhængige af rygning , uanset deres ønske om at stoppe .
3 .

Fortæl dem , at rygning ikke er forbundet med løbetiden . Der er mange voksne, der ikke ryger . Forklarer, at de ikke skal se dem , der rådgiver dem mod rygning som trusler . Rygning er den egentlige fjende .
4 .
aflive myten om , at de fleste teenagere røg ved at påpege, at mindre end 20 procent af teenagere røg ofte . Unge, der røg som en følge af pres er at bukke under for en minoritet .
5 .
Design dit hjem , så det er røgfri . Prøv ikke at ryge , og det vil være vanskeligt at få de unge til at stole på din anti-rygning råd , hvis du er ryger . Forklar ældre søskende , at mange unge røg som et resultat af at se deres ældre søskende røg . Bed dem om at indstille relevante eksempler .

6 .
stat , at det er okay at sige " nej " til at ryge . Sige " nej " gælder ikke kun for narkotika og alkohol , og det gælder tobak så godt. Hvis en teenager er på et sårbart tidspunkt i sit liv , kan han føle sig presset til at svare , selv om han ikke rigtig lyst til det. Han kan falde for fristelsen bare fordi det er til stede . Lære ham at klare færdigheder, som vil hjælpe ham til at forblive tro mod sine egne behov . Praksis rollespil med ham . Opret scenarier , der hjælper ham til at skærpe sin afvisning færdigheder . Fortæl ham , at når han føler sig presset til at ryge til at huske den fare, den bringer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------