Position: sygdoms > diabetes >

fire hormoner , der skal testes hos kvinder efter overgangsalderen

   Fordi hormoner er ansvarlige for korrekt funktion og sundhed , bør kvinder som er gået gennem overgangsalderen har specifikke hormon niveauer kontrolleres regelmæssigt. Blod og urin kan bruges til at bestemme hormon niveauer, men blodprøver er typisk mere præcis , ifølge Dr. Dixie Mills

Overgangsalderen Basics

Overgangsalderen er angivet af fraværet af en menstruation i 12 måneder i træk hos en kvinde , typisk i alderen 45 og 55 år. Overgangsalderen er en naturlig tilstand , hvor en kvindes æggestokke op med at fungere , og forskellige hormoner forandring .

FSH

FSH er follikel stimulerende hormon . Det er et hormon udskilles af hypofysen , der reagerer på lavt østrogen niveau . Høje niveauer kan være et tegn på en overgangsalderen tilstand under cyklusser , og kan dæmpe din frygt ændringer i din krop .

LH

LH , eller luteiniserende hormon , ligner FSH , og vil også falde i løbet af overgangsalderen . Højere niveauer af luteiniserende hormon kan angive overgangsalderen , men er også nyttige ved fastsættelsen æggestokkene sygdomme .

Estrogen

Østrogen er ansvarlig for kvindelige seksualitet og menstruation . Lave niveauer af østrogen forårsager menopausale symptomer som hedeture , problemer med hukommelsen og humørsvingninger .

Progesteron

Progesteron er ansvarlig for knoglevækst , urin regulering og holde depression i skak . Lave niveauer af østrogen kan behandles med cremer eller hormonsubstitutionsbehandling , som vil hjælpe til at holde niveauet fra slippe yderligere i løbet af overgangsalderen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------