Position: sygdoms > diabetes >

hvad er skuldersmerter pumpe ?

   En skuldersmerter pumpe ( intra-artikulær skuldersmerter pumpe ) er en midlertidig enhed med et lille plastikrør , som er sat ind i skulderen under operationen . Det frigiver smertestillende medicin direkte ind i skulderen for at støtte genopretning

Funktion


Den intra-artikulær skuldersmerter pumpen er designet til at langsomt levere en konstant strøm af smertestillende medicin til skulder området efter operationen . Lægemidler såsom bupivacain eller adrenalin kan bruges sammen med pumper op til tre dage. Når smerterne er aftaget , pumpen ikke længere er nødvendig og vil blive fjernet .

Fordele


Fordelen ved at bruge en skuldersmerter pumpe er , at smertestillende medicin leveres direkte til området . Pumpen vil også kontrollere hastigheden og mængden af medicin . Dette vil fjerne enhver nødt til at bruge stærke smertestillende piller , der har potentiale til at være vanedannende .

Forsigtig


Ifølge The American Journal of Sports Medicine , har intraartikulære skuldersmerter pumpen blevet kædet sammen med en tilstand kaldet postarthroscopic glenohumeral chondrolysis ( PAGCL ) . Dette er en irreversibel og smertefuld form af brusk disintegration .

Advarselstegn

Hvis du har haft en skulder smerter pumpe indsat , lære tegn på PAGCL . De tegn begynder at dukke op 04:57 måneder efter skulder operationen og medføre smerte , tab af skulder vifte af bevægelse , skulder stivhed og svaghed

Konklusion

Skulder smerter pumper kan være gavnligt til at lindre smerter fra kirurgi . dog , hvis det ikke korrekt installeret resultaterne kan føre til permanente skader , mere kirurgi og endda skulder udskiftning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------