Position: sygdoms > diabetes >

hvordan du vælger behandlingsmuligheder for skuldersmerter i slagtilfælde overlevende

  Skuldersmerter er et af de mest almindelige problemer, som slagtilfælde ofre . Hvis slaget offeret er lammet , så chancerne er , at hun vil opleve en skulder problem . Smerten er som regel placeret på den side , der er blevet lammet af et slagtilfælde. Mange ting bidrage til denne smerte , herunder stivhed i de lammede skulder faldt vifte af bevægelse , når du tænder armen væk fra kroppen , og somme tider skulder subluksation , eller når den faktiske skulderleddet trækker sig ud af tilpasningen sker . Denne sidste betingelse sker fordi rotator cuff er svag . Rotator cuff holder fælles på plads , men når det er svagt , kan skulderen trække væk fra fælles eller forrykke .
Der er mange måder at lindre denne skuldersmerter og forsøge at forhindre det i at udvikle . Hvis du laver behandlingen beslutninger om eller med et slagtilfælde overlevende , vil disse trin hjælpe med at forberede dig til at træffe de rigtige valg . Altid konsultere en læge og med en fysisk terapeut uddannet til at beskæftige sig med slagtilfælde overlevende skulder spørgsmål

Du skal bruge: .
forskellige skulder stropper , kørestol , arm trug eller bakke , elektrisk stimulation enhed , eventuelt Botox indsprøjtninger .


1 .
Prøv omskoling skulder og arm til at udføre simple motor opgaver , der ville have været helt naturligt præ -takter. Disse ting kan nævnes:. skubbe bakken væk , picking up en gaffel og kniv til at spise , og børste hår

2
Overvej at tvinge den dårlige skulder til arbejde ved at begrænse den gode skulder med . en slynge .
3 .
prøve forskellige slynger , som kan bidrage til at stabilisere svage skulderen . Der er nogle , der sætter albuen til rette og samtidig støtte skulderen . Disse er dit bedste skud .
Sørg sejlet er behageligt . En slynge kan forårsage mere skade end gavn , hvis ikke monteret korrekt .
4 .

Få en kørestol , seng bakke , eller arm trug til at støtte armen , mens slagtilfælde overlevende er rekonvalescerende eller til brug på lang sigt pleje situationer .
5 .
Prøv elektrisk stimulation . Sommetider placere elektriske strømme ind i svage skulder muskler bidrager til at mindske smerter og chancen for subluksation . Dette kan faktisk gøres derhjemme efter at være blevet instrueret af en fysioterapeut på brug.
6 .
holdning puder , mens om i sengen for optimal støtte . Når det er på ryggen , placere en pude under underarmen . Når man sidder op , bør puder også være under underarmen , men i en vinkel . Rådføre sig med en fysioterapeut om den bedste måde at gøre dette .

7 .
tænke på at have en Botox skud . Før Botox blev populær som en alternativ til en ansigtsløftning , blev den brugt til smertelindring . Injektion Botox ind i smertefulde muskel kan ofte være meget effektivt til at lindre smerter . Dog sørge for , at lægen gør injektionen ikke kun er meget erfarne , men også har en høj succesrate . Forkert placering af injektion har meget ubehagelige konsekvenser , men forstår, at dette er en mulighed . Da jeg blev konfronteret med denne beslutning , jeg valgte at prøve Botox skudt til min mor . Det var effektivt for hendes smerte.

gode råd og advarsler


 • Har din fysioterapeut stave alle dine muligheder for at skulder smerter og har patienten prøve dem ud . Du gør beslutningen om den bedste behandling planen , ikke nødvendigvis terapeuter .
 • Erkend , at disse er kun nogle få af de måder at behandle slagtilfælde overlevende skuldersmerter .
 • Pas på stropper , der holder albuen stiv og tæt til kroppen . Brug ikke denne ene for lange perioder . Det kunne have den modsatte virkning af støtte skulderen . Det kunne fryse armen i denne stilling, og give varige skader og smerte .
 • Brug Botox kun , hvis alle andre metoder til smertelindring , herunder at muskelrelaksantia og /eller anti-inflammatorisk medicin , har været forsøgt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------