Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan slippe af mørke pletter på huden

  Mørke pletter på huden kan være pinligt . Denne betingelse , lægeligt kendt som hyperpigmentering , kan forekomme på alle alderstrin og påvirker alle køn og race . Hyperpigmentering er et resultat af overskud melanin , hudens naturlige brune pigment , der vokser i klynger på et specifikt område af huden. Årsager til hyperpigmentering omfatter arvelighed , overdreven udsættelse for sollys og forandringer i hormoner . Kosmetisk kirurgi og cremer er til rådighed for at mindske forekomsten af mørke pletter på huden , men de kan kræve flere dyre programmer . Heldigvis er der naturlige og mere overkommelige måder at lysne huden misfarvninger med brug af frugt , grøntsager og krydderier

Du skal bruge: .
Lime
. 1 tsk .
 gurkemeje pulver .
Skål.

Vatkugler .
Kniv .
Kartoffel.
Plastic baggies .

limesaft og gurkemeje pulver Blegning1 .
Pres saften fra en halv lime i en skål og blandes i 1 tsk . gurkemeje pulver . Rør i tre minutter til at blande godt . Hvis blandingen skal være tyndere til nem spredning på din hud , skal du blot tilføje flere limesaft efter behov . Limesaft indeholder naturlige blegning egenskaber , der kan lette , exfoliate og tone huden for at reducere det generelle udseende af mørke pletter .
2 .
Påfør blandingen til den mørke hud pletter med et stykke vat . Dup de områder, let at undgå at irritere huden .
3 .

Lad blandingen suge på de steder i ca 20 minutter , derefter skylles med koldt vand .
4 .
Gentag denne behandling en gang dagligt i tre til fire uger for de bedste resultater .

Kartoffel Blegning


1 .
Skær en hel kartoffel i ni til 11 tops . Læg alle undtagen to tops i kartoffel i en plastik baggie og gemme dem i køleskabet for at holde dem friske . Kartofler indeholder fosfor , kalium , svovl og klor egenskaber , der forbedrer hudens udseende ved eksfolierende døde hudceller , og dermed lette hudens generelle pigment .
2 .
Rub en splint af kartoffel i en cirkulær bevægelse på den mørke hud pletter i to minutter .
3 .
Placer den anden kartoffel splint direkte oven på de steder og så lade være i 20 minutter , derefter skylles med koldt vand .
4 .
Brug denne behandling to gange dagligt i tre uger for de bedste resultater .

gode råd og advarsler


 • Må ikke blive afskrækket , hvis umiddelbare resultater ikke forekomme. Blegning af huden kan tage tid og kræver vedholdenhed .
 • Altid konsultere din læge, før du bruger naturlige behandlinger på huden til bedre at forstå de involverede risici .
 • Brug ikke kalk og gurkemeje pulver behandling mere end én gang dagligt . Limefrugter indeholder høje surhedsgraden , der kan forårsage irritation og tørhed i huden , hvis det anvendes meget.
 • Brug ikke en behandling, hvis du er allergisk over for nogen af de nævnte ingredienser . Hvis allergiske reaktion forekommer, søge lægehjælp .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------