Position: sygdoms > diabetes >

hjem afhjælpe for indgroede hår på brystet

   Indgroede hår er et fælles problem for mange mennesker . En indgroet hår opstår , når håret krøller og vokser ind i huden . Også kaldet barbermaskiner bumps , kan indgroede hår vises i et område , der er barberet eller vokset . Der er mange hjem retsmidler du kan prøve , for at slippe af med indgroede hår på brystet

Årsager <. /h2 > Indgroet hår normalt giver røde knopper og er smertefuld. De bump er ofte tilbud , som håret vokser tilbage i hårsækken behov for at finde et sted at vokse . En indgroet hår er som regel resultat af forkert barbering teknikker og kan forårsage ardannelse og hævelse . Barbering for tæt eller i den forkerte retning , vil ofte føre til barbermaskine bump , fordi hår, der er skåret nøje vil få fanget i hårsækken .

Home Retsmidler


Du kan reducere kløen fra indgroede hår ved at tage halvdelen af en agurk og purere den. Tilføj 1 /3 kop mælk og blandes sammen . Placer blandingen i køleskabet i et par minutter , indtil koldt. Soak blandingen i en klud og anvendes på brystet område med indgroede hår . Dette vil hjælpe med at lindre nogle af de kløe og irritation .

For at hjælpe med at slippe af en indgroet hår , tage en kop varmt vand og tilsæt 1 u00BD tsk salt til det . Bland sammen og derefter lægges i blød et stykke vat i blandingen . Påfør bomuld bolden til indgroede hår på brystet og ikke skylle det ud . Salt vil bidrage til at exfoliere huden samt rense det .

Du kan også prøve aloe vera for irritation en indgroet hår årsager . Brug aloe vera , der er 99 procent ren , som kan findes på ethvert apotek . Påfør Aloe vera til indgroede hår to gange om dagen i tre dage . Efter dette tidspunkt, bør hævelse og irritation være væk .

For at hjælpe med det brændende fornemmelse , at en indgroet hår ofte forårsager , tage to ubestrøget aspirin tabletter og opløse dem i varmt vand . Bland dette til en pasta og gælder for det område på brystet med indgroede hår . Lad den være tændt i et par minutter og derefter skal det vaskes med varmt vand .

Hvis du vil rette en indgroet hår , købe en tandbørste med korte Borster . Brug en blid cirkelbevægelse omkring det berørte område for at frigøre den indgroede hår og forhindre den i at vokse længere ind i huden .

Hvis problemet ikke bliver bedre eller bliver værre , kan du besøge din læge for at få en ordentlig medicinsk opmærksomhed at sikre, at området ikke er blevet smittet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------