Position: sygdoms > diabetes >

hvad er årsagerne til hævelse af lymfeknuder & stigning i ledsmerter ?

   Mens hævede lymfeknuder er fælles med visse typer af infektion kan tilstedeværelsen af ledsmerter viser en mere alvorlig medicinsk tilstand . Det er vigtigt at konsultere din læge for at opnå en korrekt diagnose for hævede lymfeknuder og ledsmerter

Identifikation

Der er lymfeknuder stede i områder over hele kroppen . Nogle af disse områder er lysken , bag øret , hals , bag hovedet og under kæben . Formålet med disse lymfeknuder er at bekæmpe infektioner .

Årsager


Den mest almindelige årsag til hævede lymfeknuder er infektion såsom øre infektion , tand absces og mononukleose . Tilstedeværelsen af ledsmerter sammen med hævede lymfeknuder kan være symptomer på begyndende en alvorlig helbredstilstand .

Endocarditis


infektiøs endocarditis , kan medføre hævelse af lymfeknuder , samt smerter og betændelse i leddene . Denne betingelse er en infektion af ventilerne i hjertet og får brug for medicinsk behandling .

Sarkoidose


Sarkoidose er en auto-immun sygdom , der kan forårsage håndled ømhed og hævelse af lymfeknuderne . Sarkoidose påvirker lungerne , led, øjne , hjerne og hjerte . Diagnostiske test og x-stråler kan bidrage til at bekræfte diagnosen af denne tilstand .

Lupus

Lupus er en fælles medicinsk tilstand, som kan medføre hævelse af lymfeknuder og ledbetændelse . Disse symptomer kan forekomme med feber , udslæt , gigt og træthed . Det er vigtigt at udelukke andre infektioner i Lupus patienter , der har hævede lymfeknuder , ledsmerter og feber .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------