Position: sygdoms > diabetes >

hvad er fordelene ved medicin for depression ?

   Depression kan være en invaliderende psykisk sygdom , der påvirker dagligdagen , humør , interaktioner , og tanker . Med antidepressiv medicin , kan syge opleve lindring af negative symptomer , kan drage fordel af bedre humør , og kan begynde at se potentialet for en mere positiv fremtid

Emotional Relief


For deprimerede individer , en af de primære fordele ved medicin er lindring af negative følelser , moodiness , og følelser af håbløshed , tristhed , og angst .

Mood Boost


Selvom medicin ikke giver en kur , kan tunge følelser af depression skal minimeres , således at borgerne kan henvende sig til daglige opgaver og folk med mere energi , entusiasme og interesse .

fungere bedre


En deprimeret person kan have svært ved at sove , at indgå i egenomsorg aktiviteter , tænke klart , og spise sundt . Medicin kan lindre depressive symptomer bidrage til at forbedre daglige funktion .

minimere de negative

I nogle svære tilfælde af depression , kan folk opleve vrangforestillinger eller selvmordstanker . Medicin kan hjælpe igen balance kemikalier i hjernen til at afhjælpe negative tanker .

terapeutisk værdi

Medicin , der anvendes i forbindelse med psykoterapi giver en effektiv behandling af symptomer på depression . Re-balancering hjerne kemikalier giver en person til at klare livet i en mere rationel måde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------