Position: sygdoms > diabetes >

hvad gør tinnitus roligere ?

   Tinnitus er en høj , vedvarende ringen for ørerne opleves af mere end 50 millioner mennesker i USA alene . Der er en række årsager til denne lidelse , der ofte gør det svært at diagnosticere . Mens tinnitus ikke kan fjernes helt , kan det blive mere acceptabel ved at praktisere et par klare metoder

Slap


Stress og bekymring forværre tinnitus . Kom tilstrækkelig søvn , motion, meditere eller praktiserende andre spændinger aflastende aktiviteter bidrager til at afbøde virkningerne af tinnitus .

Tuning It Out


Tuning ud går langt i at mindske forstærkning af tinnitus . Folk har stemt ud ægtefæller og chefer i år som en måde at håndtere vanskelige personer . Det samme gælder for tinnitus . Finde måder at omdirigere dit fokus til noget mere behagelige .

maskers


Når dine omgivelser bliver stille , tinnitus bliver højere . Skru op for stereoanlægget eller TV , og lydstyrken går ned på tinnitus .

spise og drikke

Alkohol og koffein kan forværre tinnitus . Nogle mennesker finder også , at fødevarer med et højt sukkerindhold er en faktor . Eksperiment for at se , hvad fødevarer at gøre en forskel i beroligende tinnitus .

Høreapparater

Special høreapparat enheder er effektive i nogle tilfælde ved at udsende en anden tone fra den tinnitus , der ophæver det ud .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------