Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man behandler tropiske acne

  Tropisk acne opstår i tropisk klima på grund af varme , fugt , sol og sved . Undertiden kaldes sommer acne , det almindeligvis påvirker kaukasiere der ikke er vant til et sådant klima , men bruge tid på det på ferie eller af andre grunde . Tropiske acne kan påvirke ansigtet , ryggen , armene og andre områder . Det ligner andre typer af acne , der optræder som hudorme , whiteheads og bumser . Heldigvis effektive behandlinger er tilgængelige

Sådan Treat Tropical Acne


1 .
Beat varmen . Selv hvis du bor i et varmt område , kan du være i stand til at kontrollere tropiske acne ved at undgå varmen og overskydende sollys . Ophold indendørs , hvor der er klimaanlæg i løbet af dagen , når du kan . Må ikke gå garvning . Hvis du ønsker at jogge eller deltage i andre udendørs aktiviteter , så gør det tidligt om morgenen eller om aftenen , når solen er svagere . Hvis acne er et problem på din ryg , ændre din T-shirt ofte for at undgå ophobning af sved og døde hudceller .
2 .
Hold din hud ren-men ikke overdrive det . Vask med en mild sæbe kan bidrage til at fjerne olie og døde hudceller , der bidrager til tropiske acne . Skrubbe for hårdt , dog kan irritere huden og gøre acne værre . Husk også at shampoo dit hår en gang om dagen i sommerperioden for at forhindre olien i håret fra at komme på huden .

3 .
Prøv hjem behandlinger . Over-the- counter aktuelle agenter typisk indeholder benzoylperoxid , salicylsyre , mælkesyre , svovl eller resorcinol . De forårsage udtørring og dræbe bakterier , men er typisk kun virkning for milde tilfælde .
4 .
Se en hudlæge for stærkere behandling , hvis forebyggende foranstaltninger og over-the-counter retsmidler ikke rydde op acne . Afhængig af faktorer såsom din alder og køn og graden af din sommer acne , kan lægen ordinere aktuelle agenter eller oral medicin . Aktuel medicin omfatter antibiotika , retinoider og stærkere koncentrationer af salicylsyre og benzoylperoxid . Orale præparater omfatter antibiotika og for nogle kvinder , p-piller .
5 .

gøre en ekstra indsats for at undgå sollys under behandling for tropiske acne . Visse mundtlige og aktuel agenter øgning af følsomheden for solen. Det betyder at du kunne få en solskoldning eller erfaring irritation eller tørhed med mindre risiko for solen end normalt . Hvis du skal gå ud i solen , så tal med din hudlæge om at reducere eller stoppe din medicin i et stykke tid .

gode råd og advarsler


 • Acne kan ikke ryddet op natten , så forventer behandling for at tage fire til otte uger .
 • Undgå affyret eller klemme acne læsioner , du kan ende op med ar .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------