Position: sygdoms > diabetes >

alkohol & LDL-niveauet

   Alkohol påvirker LDL ( " dårligt kolesterol " ) niveauer , afhængigt af hvor højt niveau er til at begynde med og hvor meget alkohol indtages på. Mennesker med sunde LDL kolesterol kan indtage alkohol i moderate mængder uden nogen bivirkninger . Men folk med høje LDL-niveauet øger deres risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde med alkoholforbrug , og umådeholden indtagelse af alkohol kan øge LDL -niveauerne, selv blandt mennesker, hvis niveau er naturligt lavt

Sund alkoholforbrug


The American Heart Association ( AHA ) anbefaler , at folk , der drikker alkohol begrænse deres indtag til en drink om dagen for kvinder og to drinks om dagen for mænd . Begrænse forbruget af alkohol til disse beløb reducerer påvirke , at alkohol har på hjertesygdomme og slagtilfælde .

Sund LDL niveauer


Når du måler dit kolesteroltal , er aflæsningen opdeles i HDL og LDL-niveauet . LDL henviser til " dårlige kolesterol " eller kolesterol , der bidrager til hjertesygdomme . Jo lavere LDL niveau , jo bedre . LDL-niveauet , som er 129 og nedenfor er anset et sundt niveau .

Høje LDL-niveauet og alkohol


I en undersøgelse i København , Danmark , evaluering af forholdet mellem LDL-niveauet og alkohol , fandt forskerne , at personer med høj LDL-niveauet havde en stadig større procentdel af hjertesygdomme direkte relateret til et beløb af alkoholforbrug . Resultaterne viste, at hvis man gør har et højt LDL-niveauet , selv den anbefalede maksimale mængde alkohol kan være farlig .

Lav LDL-niveauet og alkohol

I samme undersøgelse fandt forskerne , at personer med lavere LDL-niveauet ikke viser nogen sammenhæng mellem hjertesygdomme og anbefalede maksimale alkoholforbrug . Når folk har lavt LDL niveau , deres krop fungerer normalt og er i stand til at bevare sunde kolesterol niveauer trods det ekstra arbejde er nødvendig for at nedbryde alkohol .

overdreven alkoholindtagelse

Overdreven indtagelse af alkohol skaber fede indskud og uregelmæssige enzymproduktion i hjertet , stigende LDL niveauer og bidrage til leverproblemer , hjerte-kar- sygdom og underernæring .

Sænkning LDL niveauer

Forskerne fandt, at ophøre med alkoholforbrug kan faktisk lavere LDL-niveauet og vende risikoen for hjertesygdomme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------