Position: sygdoms > diabetes >

der er en kandidat til gastrisk banding ?

   Gastrisk banding er en indopereret vægttab værktøj, der begrænser mængden af tilgængelig plads i patientens mave , derfor begrænse mængden af mad patienten kan forbruge . Denne procedure er begrænset til patienter, der er sygeligt overvægtige eller hos hvem overvægt har medført andre sundhedsrelaterede emner

Alder


Et overvejelse en patient skal tage for at komme i betragtning til gastrisk banding er alder . En patient skal være over 18 år for at modtage denne type kirurgi .

Medicinsk Tilstand


Et andet forhold er den BMI , eller body mass index . En patient skal have en BMI på 40 eller højere, eller 35 eller højere , hvis der er andre faktorer, herunder type 2 -diabetes . Patienter, der ikke opfylder disse kriterier opfylder ikke betingelserne for proceduren .

Alternativ Behandlinger


Gastric banding betragtes som en sidste udvej , som de fleste læger , og mere konventionelle metoder skal undersøges , før en patient kan anses for vægt-tab kirurgi . Dette omfatter et regime af diæt og motion samt recept vægttab narkotika .

Omkostninger

Omkostninger kan også være en faktor for støtteberettigelse. Mange forsikringsselskaber dækker nu den procedure , der kan variere i omkostninger fra $ 12. 000 til $ 25,000 , men hvis det ikke er dækket , skal den betales ud af lommen . Også , regelmæssig opfølgningsbesøg er nødvendigt , lige fra $ 35 til $ 200 hver par uger i år et og to gange årligt i flere år derefter .

Commitment

Evnen til at forpligte sig til efter en nøje postoperativ kost program vil også påvirke støtteberettigelse. Med henblik på at mindske de potentielle negative virkninger af at have gastrisk band implanterede , samt at opnå det bedste resultat , skal patienten holde sig til en streng spise plan .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------