Position: sygdoms > diabetes >

helbredelsesmetoder for hævede øjne fra hypothyrodism

   Hævelser i ansigtet og øjnene er et symptom på hypothyroidisme , at en tilstand, hvor en underaktiv skjoldbruskkirtel ikke producerer nok hormoner til kroppen forbliver i balance , ifølge Mayo Clinic . Når øjnene selv synes at svulme op eller stikke fra deres stikkontakter , er det kendt som skjoldbruskkirtlen øjensygdom . Denne betingelse ( også kendt som Graves ' sygdom ) sker , når det hormon ubalance forårsager ændringer i øjet eller øjenhulen , der omfatter hævelse af øjet muskler og orbital fedt . Der er forskellige behandlinger for denne tilstand baseret på dets sværhedsgrad .

milde tilfælde


Forkæl milde tilfælde af skjoldbruskkirtlen øjensygdom med tåre kosttilskud i form af øjendråber , ifølge University of Illinois i Chicago . Disse dråber vil smøre øjnene og lindre dem . Dække øjnene med presset forbindinger til at reducere symptomerne så godt. Nogle mennesker vælger at tape deres øjenlåg lukkede , når de sover for at forhindre en forværring af tilstanden .

Infektion eller sårdannelse


Udsættelse for denne tilstand kan forårsage en infektion eller sårdannelse i hornhinden , ifølge University of Illinois i Chicago . Tal med en læge om at behandle en øjeninfektion eller sår med antibiotika for at forebygge huller i hornhinden , der kan beskadige synet .

Double Vision


Double vision er undertiden en bivirkning af skjoldbruskkirtlen øjensygdom , ifølge universitetet i Illinois i Chicago . Spørg dit øje læge til at ordinere en prisme , der er knyttet til briller for at hjælpe dine øjne tilbagesøge dobbelt syn . Sygdommen kan medføre begrænsede øjenbevægelser , og prisme vil kompensere for dette . Kirurgi kan være nødvendigt at korrigere dobbelt syn i nogle tilfælde af øjen- skævhed efter denne sygdom . Under denne procedure vil en kirurg flytte øjet muskler .

synsnerven kvælning

Under alvorlig hævelse forbundet med skjoldbruskkirtlen øjensygdom , kan synsnerven blive kvalt i henhold til University of Illinois i Chicago . Tag steroid medicin , strålebehandling eller opereres for at stoppe udviklingen af en sådan betingelse . Du kan få brug høje doser af steroid medicin og vil sandsynligvis opleve nogle bivirkninger med disse behandlinger . Strålebehandling mål vævet bag øjet til at stoppe betændelse omkring synsnerven . Du kan blive opfordret til at prøve en kombination af stråling og steroider . Kirurgi er en mulighed for orbital dekompression , der truer visionen . Operationen er designet til at gøre mere plads til hævede væv i stikkontakten. Den ekstra plads giver mulighed for udstående øjne til at slappe af og gå tilbage til sin normale tilstand .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------