Position: sygdoms > diabetes >

hjemmelavet lettelse for et forkølelsessår i munden

   Kolde sår i munden , er resultatet af herpes simplex virus 1 og typisk forekommer flere uger efter eksponering mod virus . Disse sår er ofte smertefulde og let irriteret , hvilket gør at spise og drikke særlig problematisk . Yderligere symptomer kan omfatte hovedpine , hævelse af irriteret området omkring sår og hævelse af lymfeknuder . Sår kan vare op til fem uger. Der er flere hjem afhjælpe muligheder , der kan reducere irritabilitet af forkølelsessår eller fjerne dem

Du skal bruge: .
Ice pakker.
Ibuprofen .
Naproxen .
Gabapentin .
Kortikosteroid injektioner .
Support seler .
Fysioterapi øvelser .
Kirurgi .

forkølelsessår Behandlinger


Måske er den enkleste hjemmelavede kur til forkølelsessår er is , som kan dulme den irriterede området og i høj grad reducere din smerte . Anvend is til det ramte område , massere det areal, for ikke mere end et par øjeblikke . Gentag denne is massage flere gange i løbet af dagen , især før du spiser . Du kan også anvende en tepose til forkølelsessår et øjeblik gentagne gange og hele dagen . Du kan også anvende en varm te pose med de udførte området i 30 minutter for at opnå større , længerevarende lindring . Det er også tilrådeligt at anvende vaselin til den kolde ømme , da dette vil bidrage til at både helbrede de ømme og beskytte det mod bakteriel infektion og større irritation .

tygge på virkelige lakrids (som du kan afgøre, fra søgning på ingredienslisten for " lakrids masse " ) kan også hjælpe , da lakrids indeholder glycyrrhizinsyre , som kan stoppe den kolde ømme virus i at sprede sig . Konsummælk , eller sætte mælk på en klud eller vat og anvende det til ømme i begyndelsen etaper , kan bidrage til at stoppe et forkølelsessår i at sprede eller forværring . Det samme gælder for echinacea og goldenseal ekstrakt , der kan anvendes til en vat og presset mod de ømme . Endelig , drikker citron te eller anvende citron balsam vil bidrage til at bekæmpe forkølelsessår virus .

hvad man skal undgå


Undgå fødevarer, der er krydret og /eller salte , som sådanne fødevarer i høj grad vil irritere forkølelsessår . Stick med frisk , uforarbejdede fødevarer , såsom frugt og grøntsager ( især grønne , bladgrøntsager ) , som står højt på antioxidanter og komplekse kulhydrater . Det er også vigtigt at undgå bakterier fra virus via din tandbørste ( ikke dele med andre og være sikker på at smide dine gamle børste efter din forkølelsessår har ryddet op ) og deling mad eller drikkevarer med andre . Endelig skal du sørge for , at du ikke rører din forkølelsessår , da dette kan medføre bakteriel infektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------