Position: sygdoms > diabetes >

hvad er virkningerne af den hormonelle ændringer i puberteten på huden , krop og hår ?

   Puberteten begynder omkring 8 år for piger og 10 år for drenge . I løbet af denne tid , begynder kroppen producerer visse hormoner og vækst ryk . Dette kan være en udfordrende tid for unge , da der er mange forandringer i kroppen på én gang

Du skal bruge: .
Papirkurv bin

Identifikation


I piger , puberteten er starten på den menstruation , udvikling af bryster , og stigningen af fedt udvikling omkring hofter , balder , bryster og lår . De første tegn på pubertet hos drenge er udvidelsen af testiklerne og vækst af kønsbehåring . Drenge fortsætte med at vokse og modnes i 6 eller 7 år fra starten af puberteten .

Skin


Pubertet ofte bringer acne og bumser sammen med det . De hormoner , kroppen selv producerer i denne periode få kirtler at gøre ekstra talg ( en naturlig olie ) . Denne olie kan blokere porerne i huden og forårsage acne og bumser .

Body


I puberteten , de hormoner begynder at arbejde på forskellige områder af kroppen . I drenge , signal disse hormoner til produktion af sædceller og testosteron . Hos piger , arbejde FSH og LH hormoner på æggestokkene , og stimulere dem til at producere østrogen . Østrogen er et hormon , der vil forberede en piges krop for fremtidige graviditet .

Hair

Pubertet vil bringe væksten i kønsbehåring og hår under armene i drenge og piger . Dette hår starter meget fint og får tykkere og mørkere , efterhånden som barnet aldre . Hår kan også blive fedtet , på grund af ændrede hormoner i kroppen .

Overvejelser

Pubertet er en tid, hvor mange børn kan have spørgsmål om deres skiftende organer . Det er vigtigt at holde en åben linje i kommunikation med dit barn og konsultere din egen læge , hvis du har spørgsmål eller bekymringer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------