Position: sygdoms > diabetes >

hvor meget kan en person vokse mens HGH ?

   Hvor meget du kan vokse ved at tage Human Growth Hormone ( HGH ) afhænger af to vigtige ting . Først er din alder når du tager det og for det andet er, om du er mangelfuld i humant væksthormon i første omgang . Hvis du er en voksen , vil HGH ikke gøre dig vokse på alle

Du skal bruge: .
Papirkurv bin

En mangel på HGH er kun én mulig årsag til åndenød


Der er en række mulige årsager til at være kortere end gennemsnittet. Den første og mest indlysende er vores egen genetiske makeup . Hvis vores forældre er korte og resten af vores familie er kort , så er det overvældende sandsynligt, at vi vil være kort , også. Tilsvarende , hvis alle er høje så vi vil sandsynligvis være høje . Flere HGH er usandsynligt at gøre os større end denne genetiske disposition . HGH er kun effektivt, hvis årsagen til vores åndenød er en mangel på HGH

Blandt andre årsager til manglende højde , fejlernæring er måske bedst kendt . Igen , HGH er usandsynligt, at hjælpe , hvis dette er årsagen til den begrænsede vækst .

Hvor HGH vil øge væksten og hvor det ikke vil


Hvis årsagen til begrænset vækst er en mangel på HGH , den daglige indsprøjtning af HGH vil øge højden . Disse injektioner skal fortsættes gennem hele den naturlige vækst periode for barnet , normalt op til 18 år eller deromkring . De nåede højde vil være i nærheden af højde, der ville have været nået uden de manglende HGH . Det vil sige, at omkring højden angivet af den genetiske eller familiær baggrund .

Virkningerne af HGH kan ses ganske hurtigt . Vækstraten vil bevæge sig fra et godt stykke under gennemsnittet ( dvs. en tomme pr år ) til et godt stykke over gennemsnittet (lad os sige , fire inches om året ) .

Der er virkninger af HGH brug på voksne , der har afsluttet deres store vækst fase. Imidlertid er disse begrænset til at øge muskel -og knoglemasse og eventuelt nedbringe fedtvæv ( fedt ) . Brugen af HGH hos voksne , vil ikke øge højden .

Hvor meget kan en person vokse på HGH ?


Et barn, der mangler væksthormon , vil i mangel af andre problemer , vokser til sin normale iboende højde under HGH . En voksen , der tager HGH kan godt se uønskede virkninger , men vil ikke ændre i højden på alle . Hvor meget en person kan vokse på HGH afhænger af personens alder , og om de har en underliggende tilstand , som kræver behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------