Position: sygdoms > diabetes >

hvordan du holder hovedbunden ringorm i at sprede sig fra et sted til et andet

  Ringorm i hovedbunden er normalt findes hos små børn , men enhver kan få det . Den ringorm svamp inficerer væv i håret og forårsager skællende pletter på hovedbunden . Du kan blive smittet ved at komme i tæt kontakt med en inficeret person , dyr eller livløse objekt. I modsætning til ringorm på andre dele af kroppen , kan hovedbund ringorm ikke behandles med et aktuelt fløde . Når smittet er det vigtigt at behandle svampen straks , og hvis ikke , kan dit hår ikke vokse tilbage

Du skal bruge:
Shampoo med selen sulfid eller zinkpyrithion . .
Oral antibiotika .

Hold Scalp Ringorm breder sig


1 .

Identificér ringorm . Ringorm på hovedbunden tager normalt form af skaldede pletter . Svampen normalt spreder udad , hvilket medfører en ring-lignende mønster . Det kan være kløende og give ubehag. Den bedste måde at diagnosticere problemet er ved at gå til lægen . Han vil bruge et mikroskop for at lede efter svamp på hovedet . Hvis det virkelig er ringorm , vil han ordinere en oral medicin , der vil sprede hele kroppen og trænger ind i hårsækkene .
2 .
Følg lægens anvisninger for at tage medicinen . Denne består normalt af at tage medicin hver dag i seks til otte uger .
3 .
Shampoo med selen sulfid ( 2,5 % ) eller zinkpyrithion (1 til 2% ) to til tre gange en uge for at forhindre spredning . Dette vil hjælpe dræbe svamp og mindske afgivelse af sporer . Må ikke erstatte shampoo til din oral medicin .

4 .
Undgå at kradse det inficerede område . Dette kan sprede svampen til andre steder på din hovedbund og til andre områder af din krop .
5 .
Brug ikke smittet genstande som hatte , kamme og børster ved behandling af ringorm .

gode råd og advarsler • Head Shoulders Intensiv behandling , Selsun , Selsun Blue , og Selsun Guld for kvinder har alle selen sulfid .
 • Griseofulvin er den mest almindelige medicin til behandling af ringorm . Hvis du er overfølsom eller ikke-lydhøre over for det , kan itraconazol, fluconazol eller Terbinafin anvendes .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------