Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man behandler arm smerter fra en klemt nerve

  En klemt nerve er forårsaget af knogler , muskler eller brusk trykke på nerven . Trykket forårsager forstyrrelser i nerve og resulterer i smerter , svaghed eller følelsesløshed , der kan udstråle gennem hele armen eller dele af armen . Arm smerter kan være forårsaget af nerve trykket i armen , håndled eller skuldre . Behandling for arm smerter forårsaget af en klemt nerve kan variere fra fysioterapi til kirurgi

Du skal bruge: .
Køleelementer
Ibuprofen .
Naproxen .
Gabapentin .

Kortikosteroid injektioner .
Support seler .
Fysioterapi øvelser .
Kirurgi .1 .
Brug køleelementer til at reducere hævelser . Påfør en ispose i 10 til 15 minutter tre gange om dagen på den smertefulde område af armen for at reducere betændelse og hævelse . Hvile armen så meget som du kan for at holde fra yderligere forværre den klemt nerve .
2 .
Tag en over -the-counter medicin , såsom ibuprofen eller naproxen , for at mindske smerter og betændelse omkring nerven i armen . Betændelse fører til hævelse omkring nerven , hvilket medfører smerte at udstråle gennem armen. Gabapentin kan ordineres af din læge , tage som anvist til at lindre smerter . Kortikosteroid injektioner er givet i det smertefulde område i din arm , lindre smerter og betændelse hurtigt . Tag injektionerne , hvis smerterne fortsætter , fordi alvorlige bivirkninger kan udvikle sig fra binyrebarkhormon behandlinger .
3 .

Bær en støtte tandbøjle på den del af din arm , der er smertefuldt , såsom albue eller håndled . Seler støtte og fastholdelse af området omkring klemt nerve , som hjælper med at give nerve tid til at helbrede . Seler holder arm fra at bevæge sig i en bestemt måde , at yderligere skader nerve .
4 .
Må fysioterapi for at forbedre fleksibilitet og styrke musklerne i armen . En fysisk terapeut kan udvikle en øvelse rutine, som aflaster den nerve . Han kan også give dig med måder at bruge din arm , som ikke vil forværre de nerve .
5 .
Spørg din læge om kirurgi , hvis smerterne ikke bliver bedre med konservativ metoder . Operation for en klemt nerve skal det fastslås årsagen til nerve kompression og derefter løse det . Kirurgiske muligheder omfatter fjernelse af knogle Sporer , der kan klemme nerven i armen og fjernelse af væv omkring nerven til at lindre kompression , som i karpaltunnel kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Limit aktiviteter, der er gentagelser . Gentagne bevægelser stamme muskler og ledbånd i din arm , hvilket resulterer i betændelse i de omkringliggende nerver . Tage hyppige pauser for at hvile armen , hvis gentagne bevægelser ikke kan undgås .
 • Søg hjælp hos din læge , når smerten fortsætter i armen . Leaving arm smerter ubehandlet kan forårsage yderligere skade på den nerve , der kræver seriøs behandling foranstaltninger .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------