Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man behandler børn migræne

   Hvis et barn klager over et bankende hovedpine på begge sider eller en side af hovedet , er det muligt , at han lider af migræne . Andre symptomer , der kan ledsage hovedpine smerte lyd- og lysfølsomhed og kvalme . Ifølge en artikel i peer-reviewed American Academy of Family Physicians ' tidsskrift , " American Family Læge , "op til 90 procent af alle børn , der oplever migræne også opleve kvalme og opkastning . Der er flere metoder, du kan tage for at behandle pædiatriske migræne .
1 .
Hold et symptom dagbog , tracking hver gang et barn har en migræne . Omfatte ændringer , motion , miljø omgivelser og aktiviteter barnet har deltaget i før migræne debut . Dette kan hjælpe med at bestemme faktorer, du kan ændre for at afhjælpe pædiatriske migræne smerte .
2 .
Opmuntre dit barn til at holde hydreret , men undgå at give hende store mængder koffeinholdige drikkevarer , som kan øge smerten . Men små mængder koffein somme tider hjælpe lindre smerter i en migræne patient .

3 .
etablere en regelmæssig sove mønster til dit barn . Hvis dit barn har en migræne , tilskynder ham til at hvile så meget som muligt . Ifølge Migræne aktion , sove hjælper afværge migræne da mangelen på søvn er en migræne udløser .
4 .
Reguler dit barns krop ved at tilbyde sund mad på en regelmæssig basis . God ernæring hjælper med at reducere smerter . Ifølge American Family Physician kan springe måltider forårsage en ernæringsmæssig ubalance , der kunne udløse en migræne . Migræne smerter kan forværres med for meget sukker eller for mange konserveringsmidler i en diæt.
5 .

Analysér dit barns kost under hendes migræne og tage ekstra forholdsregler for at holde den i balance i vitaminer og næringsstoffer . Undersøgelser , såsom " en rolle for fødevarer intolerance i barndommen Migræne , " har fundet sodavand , chokolade , ost , forarbejdet kød , light sodavand , og MSG udløse og forværre migræne . Hjemmesider som Børne-og unges sundhed site med forslag for at tilbyde en afbalanceret kost til børn .
6 .
Undgå stressende situationer for dit barn , når han har en migræne , hvis det er muligt . Stress er en faktor i starten af pædiatriske migræne , ifølge MyOptumHealth. com . Fjernelse af et barn fra stress bidrager til at mindske smerten .
7 .
Brug massage teknikker til at slappe af barnet med en migræne og stimulere blodcirkulationen . Pres punkt massage giver hovedpine nødhjælp .

8 .
Rådfør dig med børnelæge at afgøre , om barnet har brug for medicin . Nogle vil måske anbefale forebyggende medicin såsom Periactin , Depakote eller Tegretol . Læger kan ordinere medicin til unge patienter, som oplever to eller flere bankende hovedpine en uge eller 3:57 en måned , der forhindrer barnet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------