Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man behandler gigt med burre rod

  Gigt er en smertefuld inflammatorisk sygdom karakteriseret ved svær , pludselig smerte og hævelse . Det er forårsaget af en dannelse af smertefulde nåle-lignende krystaller mellem leddene og bindevæv , som er en følge af en høj koncentration af urinsyre i blodet . Nedsætte mængden af urinsyre er nøglen til at afhjælpe symptomerne på gigt og kan gøres på mange forskellige måder , herunder brugen af burre rod . Burre rod fungerer som en rensende agent og hjælper med udrensning giftstoffer fra blodet , herunder høj urinsyre .

Du skal bruge:
8- kvadrat-tommer stykke , ostelærred
. 6 til 8 oz .
 vand .
Krus .

Rå burre rod .
Pot .

Forberedelse burre rod Te


1 .
Skær en 2- tommer del af burre rod for hver servering af te . Skrælle den hårde ydre bark af roden , udsætter marv . Skær marven i tynde skiver ( du skal have omkring 1 tsk . helhed) og plads i puljen .

2 .
Dæk burre rod med 6 til 8 ounce af vand og bring i kog . Koges i 10 til 15 minutter . Te kan blive blå .
3 .
Si te af løst dækker mundingen af krus med ostelærred . Hæld forsigtigt blandingen i kruset , så væsken passerer gennem ostelærred . Kassér fast burre rod stof , der indsamler i ostelærred .
4 .

Start med at drikke en portion en gang om dagen , gradvist øge dit indtag til to portioner af te om dagen .

gode råd og advarsler


 • Du bør altid tjekke med din læge, før du bruger naturlægemidler . Burre rod er også vanddrivende, hvilket får kroppen til at tabe vand . Drikke denne te bør ledsages ved at drikke ekstra vand til at supplere dette tab .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------