Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man gør en Accu-Chek

  Accu-Chek er både en procedure og en blodsukkermåling enhed . En Accu-Chek er almindeligt brugt af personer med højt blodsukker , medicinsk benævnt diabetikere . Det anses for en medicinsk gør- det -selv- metoden til at kontrollere blodsukkeret . Det giver borgerne mulighed for at tage en lille blodprøve for at få en blod- glukose score til daglig overvågning og regulering . Processen kan gennemføres i løbet af få minutter uden nogen komplikationer

Du skal bruge: .
Accu-Chek enhed .
Teststrimmel .
Lancetten komponent .1 .
Skyl hænderne i varmt vand for at øge blodcirkulationen .
2 .
Tør dine hænder fuldstændigt når du har vasket dem grundigt .
3 .

Drej Accu-Chek måler på ved at trykke og holde ned på afbryderknappen på Accu-Chek anlægget, indtil det digitale nummerering vises på enhedens skærm. ( Tænd /sluk knappen er som regel placeret under enhedens skærm eller langs siden af enheden . )
4 .
Sæt den disponible lancetten komponent i bunden af Accu-Chek enhed .
5 .
Tag en af de nye teststrimler , og forberede den til fingerprikkeren .

6 .
Vælg et sted på din fingerspids , og placere fingerprikkeren over din fingerspids .
7 .
Tryk fingerprikkeren knappen for at punktere din fingerspids . ( stikke tager kun et sekund , da fingerprikkeren kanylen puffer fingerspidsen og hurtigt fjerner sig selv automatisk . )
8 .
anbringes ny teststrimmel over din bristede fingerspids at samle dråbe blod .
9 .
Sæt teststrimlen i bunden af Accu-Chek enhed med en blodprøve opad . Enheden vil derefter indsamle blodprøven og vise dine numeriske resultater på enhedens digitaliserede skærm .
10 .
Fjern og bortskaffe lancetten komponent .

Tips og advarsler


 • Accu-Chek apparater kan være farligt for uautoriserede brugere , så sørg for at det er utilgængeligt for børn og teenagere , da fingerprikkeren kan være skadelige .
 • altid skille teststrimler og disponibel lancet komponenter , når du har tjekket blodsukkeret . Blodprøver bære bakterier og skal altid bortskaffes straks efter brug .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------