Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan genopbygge en sene i albuen

   Lider en sene skade i albuen er en smertefuld og sjælden forekomst . Senen ved albuen betragtes som en bicep senen, da den delvist kontrollerer bevægelsen af bicep musklen . En tåre af denne sene kræver operation for at genvinde fuld styrke og kontrol af musklen

Behandling


1 .
Kontakt din læge . En erfaren læge vil være i stand til at diagnosticere alvorligheden af skaden, og foreslå passende behandling . Personer, der er inaktive eller ældre kan vælge at undgå operation . Kirurgi er imidlertid nødvendigt at genvinde normal styrke og kontrol af armen .
2 .
Kirurgen vil gøre et snit ved albuen for at få adgang senen og vurdere skaden på første hånd . Nogle gange er to snit er lavet i mere alvorlige tilfælde . Drøfte disse muligheder med din læge før operationen .

3 .
Kirurgen vil bore små huller til senen , der skal benyttes igen til benet . Det er den eneste måde at sikre , at senen er fast på plads . Patienter med osteoporose eller andre sygdomme af knoglen bør drøfte sikkerheden i denne operation med deres læge .
4 .
Kirurgen derefter masker senen på plads eller bruger metalankre anbragt i knoglen til at holde det på plads . Diskutere fordele ved hver indstilling med din kirurg . Armen vil være i stand til at genvinde komplet vifte af bevægelse , hvis senen er fast forankret til knoglen .
5 .

Kirurgen restitches de snit og bandager såret . Vær sikker på at drøfte den korrekte forbinding i såret og tidsplanen for inddrivelse med din læge . Holde incision rent på en konsekvent og regelmæssigt vil sikre , at der ikke bliver smittet .
6 .
Begynd rehabilitering . Kirurgi er det første skridt i genopbygningen af senen . Udfører genoptræning øvelser skitseret af en fysioterapeut vil hjælpe med at vende tilbage til fuld styrke . Inddrivelse af denne type skade er langsom , og tålmodighed og konsekvent styrkelse af senen er nødvendige .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------