Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan reducere rødme med Retin-A

  Retin-A --- det varemærkebeskyttede navn for retinsyre blev introduceret for offentligheden som en behandling af acne mere end 30 år siden . Mens behandle deres akne med Retin-A , mange forbrugere opdagede , at det også havde en gavnlig effekt på deres fine linjer og rynker , og Retin-A blev efterfølgende godkendt af US Food and Drug Administration til kosmetisk brug . Produkter, der indeholder Retin-A ofte medføre rødme af huden , da det skaller væk hudens øverste lag celler , men du kan imødegå dette med enkle , at- home teknikker .

Du skal bruge:
Makeup fundament med gule pigment
. Makeup svamp .
Vaskeklud .1 .
Undgå solen , at nr. 1 skærpende grund til at folk får rødme i huden , mens du bruger Retin-A . Fordi det skræller væk øverste lag af huden , Retin-A får huden til at brænde hurtigere end sædvanligt .
2 .
Påfør en makeup fundament med en gul pigment , som vil neutralisere og reducere rødme . Dup fundamentet på dit ansigt med en makeup svamp , ved hjælp af fine streger , for at undgå yderligere forværre huden .
3 .

Soak en blød vaskeklud i koldt vand eller kold mælk og anvende det til dit ansigt i op til 10 minutter ad gangen . Kold mælk har været anvendt siden Cleopatra er tid til at berolige irriteret hud , afslappe blodkarrene i ansigtet.

gode råd og advarsler


 • Der findes særlige makeup formler har til formål at dække ar og tatoveringer . Disse kan også arbejde for at skjule rødme forårsaget af produkter , der indeholder Retin-A , men kontakt din hudlæge først .
 • Undgå brug af koffein samt varmt og krydret mad , mens du bruger Retin-A . Disse kan forårsage at blodet til at haste til ansigt , der producerer en rød kig på kinderne og panden med en tilføjelse til en eksisterende rødme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------