Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan sænke blodets kalciumindhold

  Ifølge University of California , er San Francisco , apotek forsker Julie Schwenka , højt calcium i blodet blandt de mest almindelige livstruende lidelser , der er forbundet med kræft . Denne lidelse , der kaldes hypercalcæmi , er forårsaget af overbelastning af biskjoldbruskkirtlerne at normalisere calcium , ifølge Mayo Clinic . Hypercalcæmi får knoglerne til at forværres hurtigere end de bliver restaureret , fordi nyrerne , der fjerner overskydende calcium , ikke kan holde trit med rigelige mængde calcium , der produceres .
1 .
Gør dig bekendt med symptomer på hypercalcæmi . En mildt tilfælde af sygdommen normalt har meget få eller ingen symptomer overhovedet . Ifølge Mayo Clinic , kan alvorlige tilfælde af hypercalcæmi har ekstreme symptomer , såsom kvalme , hyppig tørst , forstoppelse , forvirring og træthed . Muskelsmerter og svaghed er et almindeligt symptom , men er mest til stede hos ældre mennesker .
2 .
Drik 02:58 quarts af væske hver dag . Ifølge chemocare. com , opholder sig hydreret er en central del i at sænke dit calcium niveauer. Hyppig vandladning er en almindelig symptom blandt mennesker , der lider af hypercalcæmi , så indtagelse af væske hjælper med at undgå dehydrering . Det hjælper også at befri den overskydende calcium fra kroppen uden risiko for dehydrering .

3 .
Øvelse til at fremme kroppens sunde , regelmæssige funktioner , som hjælper med at sænke calcium . Som bemærket af virtualcancercentre . com , regelmæssig aktivitet er en meget nødvendigt element i behandling af forhøjet calcium i blodet . Inaktivitet får symptomer forværres og uorden at blive en mere alvorlig sag.
4 .
Stop med at tage nogen vitaminer eller kosttilskud, som indeholder høje niveauer af calcium , eller stoffer , der kan få din krop at bevare calcium . Disse omfatter vitamin A, vitamin D og enhver calciumtilskud . Hvis disse er sat ind i kroppen , vil calcium niveauet stige , tilføjer til de negative virkninger af hypercalcæmi .
5 .

Søg læge , hvis nogen af de symptomer bliver meget ekstreme eller ulidelige . Hvis den kvalme hæmmer din evne til at spise en normal måltid , for eksempel , bør en læge kontaktes . Andre årsager til at se en læge omfatter ukontrollerbar diarr¨¦ , ekstrem mavesmerter eller alle nye og usædvanlige udslæt på kroppen , i henhold til chemocare. com . En medicinsk faglige har det rette udstyr og medicin til at hjælpe afhjælpe og styre dine symptomer .

gode råd og advarsler


 • Har dit blod testet regelmæssigt . Selv om ingen symptomer på denne lidelse er synlige , kan det stadig være til stede . Ved at få rutine test udført , kan lægerne arbejde med dig i forebyggelse af udbrud af hypercalcæmi .
 • Tag ikke denne lidelse let . Andre lidelser , såsom pancreatitis , kan udvikles , hvis hypercalcæmi ikke er taget hånd om korrekt .
 • Hvis en ekstremt høj grad af calcium er i blodet , kan du blive bevidstløs , i sidste ende fører til døden .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------