Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan slippe af med en kold i 12 timer

  Få ting vil ødelægge en ellers god weekend mere effektivt end at få en irriterende forkølelse . Ingen metoder er garanteret at slippe af med kolde symptomer i så lidt som 12 timers tid , fordi forholdene varierer meget fra person til person , men der er flere aktioner , en person kan tage for at fremskynde langs helingsprocessen og føle sig bedre dobbelt så hurtigt .

Du skal bruge: .
Varmt vand
Symptomlindring medicin .
Kosttilskud ( ekstraudstyr) .

retningslinjer at følge1 .
Erkend, at en kold ikke er noget at kæmpe mod , men en reaktion kroppen er skulle invaderende bakterier . Styrkelse din krops naturlige helingsproces vil være langt mere gavnligt end at tvinge eksterne metoder til at arbejde .
2 .
Spis sparsomt . Fordøjelsesprocessen kræves til at behandle en stor del af den mad, mennesker spiser tegner sig for en betydelig dræn på kroppens tilgængelige ressourcer-. ressourcer , der kan så ikke bruges til at bekæmpe den invaderende bakterier
Undgå fed , stivelsesholdige , eller protein-rige fødevarer , som er sværere at fordøje . Rå frugt og grøntsager er at foretrække. Må ikke bekymre dig om spring et måltid eller to , din krops helingsprocessen behov brændsel fra hvile mere end nødvendigt brændstof fra fødevarer .
3 .

Rest så meget som muligt . Fysisk og mental aktivitet belaster kroppen, hvilket gør nyttiggørelse langt vanskeligere . Jo mindre energi du forbruge inden for de første tolv timer for at få en kold , jo mere energi din krop bliver nødt til at kæmpe det ud for tidligt.
4 .
Drikke varme væsker . Ikke bare varm , men varm , næsten kogende . Så varmt som du kan holde ud at sluge . Rørsystem varmt vand vil ikke kun flush din krop bedre end køligere vand , men rent faktisk vil støtte i at dræbe bakterier i halsen , som forsøger at formere sig så meget som muligt .
5 .
Reducer symptomer . Du kan ikke godt sove den ud med en indelukket , tilsluttet-up næse , og bliver tvunget til at trække vejret gennem munden medfører andre problemer for din krop . Prøv sugetabletter , hoste saft, eller andre former for medicin til at lindre symptomerne med det samme , men kun som et middel til den ønskede ende : at få din krop den hvile, den hårdt brug

6
Overvej vitaminer . og kosttilskud , men ikke gå overbord og indlæse din krop med alle mulige ekstra vitaminer , mineraler og kosttilskud , da der jo er det at behandle disse , og hvad hjælper ikke vil gøre ondt på grund af den ekstra energi, der kræves for at gøre så . Selvom nogle undersøgelser har vist sammenhæng mellem C-vitamin , echinacea , og andre kosttilskud og kolde symptomlindring , vil de fleste kosttilskud ikke fremskynde helingsprocessen .

gode råd og advarsler


 • Du må ikke undervurdere effekten af dit eget sind til at helbrede en forkølelse . Ifølge David Cohen , beslutter at besejre en sygdom indefra og ud og tage de nødvendige skridt kan give din krop en betydelig evne til at overvinde , hvad fejler dig .
 • Bland varmt vand med suppe eller te , hvis det foretrækkes .
 • Selv hvis du er meget travlt , gør dit bedste for at passe ind i tid til hvile . Annuller aftaler og tilpasse din tidsplan om nødvendigt.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------