Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan spise , hvis du har astma

   Hvis du har astma , hvordan skal du spise for at minimere symptomerne ? Det er usandsynligt, at kosten alene vil være nok til at helbrede din astma , men at spise en sund kost kan reducere hyppigheden af angreb og gøre dem mindre alvorlige ved at reducere det inflammatoriske respons
1 .
Det første skridt er at fjerne så mange forarbejdede fødevarer fra din kost , som du kan og erstatte dem med frisk frugt og grøntsager . Mange forarbejdede fødevarer er højt indhold af sukker og mættet fedt , som kan udløse betændelse . Sulfitter er også almindeligt forekommende i forarbejdede og konserverede fødevarer , der kan udløse astma symptomer hos nogle mennesker . Frugt og grøntsager har et højt indhold af antioxidanter og anti-inflammatoriske fytokemikalier , som har en positiv effekt på immunsystemet og underkue det inflammatoriske respons .
2 .
Hvis du har astma , kan du overveje at tilføje mere fisk til din kost . De omega -3 er fundet i fede fisk som laks har dokumenteret anti-inflammatorisk effekt. Et studie i børn oplever, at de, der tog fiskeolie kosttilskud oplevede forbedring i deres astmasymptomer . Forskere på Harvard Medical School opdaget, at omega-3 's indeholder et kemisk stof kaldet Resolvin E1 , der hjælper til at reducere betændelse i luftvejene og kan redegøre for fordelene ved omega-3 's når det kommer til astma . Vælg fede fisk som sardiner , makrel og laks . men ikke overdrive det , da nogle fisk er høje i kviksølv og PCB

3
at finde ud af , om bestemte fødevarer udløser dine astmasymptomer , så prøv at holde en fødevare dagbog i flere uger-at gøre opmærksom på alt, hvad du spiser sammen med dine astmasymptomer . Efter flere uger , bør du begynde at se et mønster og om bestemte fødevarer er at bidrage til din astma anfald . Prøv at fjerne mistænkte fødevare udløser og se , om dette reducerer astmatiske symptomer .
4 .
Endelig, hvis du har astma , så sørg for at du får nok D-vitamin lave D-vitamin niveauer er blevet forbundet med mere alvorlige episoder af astma . Selv om solen er den bedste kilde til denne vigtige vitamin , fede fisk og berigede korn og mælk indeholder nogle vitamin D. Overvej at få dit D-vitamin niveau testet og spørg din læge om at tage kosttilskud , hvis det er lavt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------