Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man kan tape på bagsiden af benet til at støtte senen

   Når en skade indtraf, til den senen på bagsiden af benet , Achillessenen , må der gøres for at holde det ordentligt stabiliseret . Tape senen ordentligt sikrer, at det heler korrekt og effektivt . Nedenfor er et skridt du kan tage for at understøtte senen med tape

Du skal bruge: .
Underwrap
Shaver .
5 cm brede stretch tape ( selvklæbende ) .
3 .

5 cm brede ikke-stretch tape ( zinkoxid ) .
Saks.


1 .
Forbered benet . Barbering nogen hår på benet fra anklen til knæet . Hvis du vælger ikke at barbere ben , kan du også søge underwrap bånd med en lim spray . Disse skridt til at sikre , at indpakningen forbliver på plads .

2 .
Anvend 5 cm tape til benet . Wrap en stribe af båndet , når omkring læggen cirka tre inches under knæskallen . Vikle et andet stykke tape , når omkring læggen , så det overlapper det første wrap og blade 2 /3 af de tidligere wrap viser .
3 .
Wrap et stykke 3,5 cm tape omkring foden . Placer indpakning i midten af foden . Denne indpakning fungerer som en " anker "for yderligere indpakning .
4 .

Påfør en stribe bånd langs bagsiden af læggen. Brug af 5 cm stretch tape , placeres en ende på " anker " tape i bunden af foden og trække det op og langs læggen til " anker " tape på den øverste kalv . Tryk enderne fast , men ikke trykke båndet ned på senen .
5 .
Sikker hæl og sener . Brug af 5cm båndet , begynder indpakning på ydersiden kanten af " anker " tape på læggen og trække båndet ned og på tværs af kalven på indersiden af anklen . Wrap båndet under hælen og trække den op igen og på tværs af kalv til " forankring " tape . Klip og fast trykke enderne af båndet .
6 .
Brug 3,5 cm tape til at stabilisere indpakningen . Tape enderne af de 5 cm indpakning på plads på hver " anker " spot . De 3,5 cm tape bør sikkert holde 5 cm båndet øverst kalv og på undersiden af foden . Brug et ekstra stykke på 3,5 cm tape til at ombryde omkring senen . Må ikke over-stramme tape på senen , eller det kan afskære omløb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------