Position: sygdoms > diabetes >

hvordan man stopper depression & hukommelsestab

  Depression er en alvorlig sygdom . Selv om årsagerne til depression ikke er blevet endeligt bevist , er forskerne bygger voksende beviser for en forbindelse med kemiske ubalancer i neurotransmitterne i hjernen . Funktionssvigtet neurotransmittere er også forbundet med hukommelsestab og manglende hukommelse opbevaring Læring aboutassociated med depression . De tilgængelige behandlinger kan hjælpe dig med at bekæmpe disse væsentlige problemer

håndtering af depression


1 . .
Søg lægehjælp til din depression og hukommelsestab . Alvorlig depression vil ikke gå væk af sig selv . Det kan ødelægge din evne til at styre dit liv , og endda føre til selvmord . Lave en aftale med en kvalificeret psykolog til at vurdere omfanget af din depression , og hjælpe dig med at planlægge en behandling strategi . Informere din psykolog af din hukommelsestab , da de kan administrere test for at vurdere din hukommelse under behandlingen .
2 .
Spørg din psykolog om medicin for depression . De kan henvise dig til en psykiater for at hjælpe dig med at vælge en passende medicin . Psykiateren vil overvåge successfulness og potentielle bivirkninger af din medicin . Ifølge Mayo Clinic , vil mental sundhed professionelle normalt bruger medicin sammen med psykoterapi . Kontakt din psykiater , hvis du oplever uoverskueligt bivirkninger , da der er mange medikamenter du kan prøve , indtil du finder en, der virker bedst for dig .

3 .
Diskuter behandlinger for hukommelsestab med din psykolog . Ifølge Rutgers University , er den manglende evne til at fokusere en væsentlig faktor i hukommelsestab for mennesker der lider af depression . ( reference 1 ) Rutgers siger forskere er ved at opbygge beviser på, at behandling af depression reducerer hukommelsestab . Øv at fokusere din opmærksomhed på ting du skal huske , at hjælpe din hjerne butik minder korrekt . ( reference 1 ) Spørg din mentale sundhed orienteret om antidepressiv medicin , der ikke forringer hukommelsen.
4 .
Prøv kognitiv adfærdsterapi . Kognitiv terapi har vist sig meget effektiv til bekæmpelse af symptomerne på depression uden medicin . Som mange antidepressiva kan forringe hukommelse , kan dette være en god mulighed for dig . Kognitiv terapi omfatter opmærksom på og identificere de negative tanker , at brændstof depression , og gør mentale øvelser til at bekæmpe de tanker og følelser . Denne øgede bevidsthed og selvevaluering kan også hjælpe dit fokus og hukommelse opbevaring .

gode råd og advarsler • aldrig stoppe med at tage en psykiatrisk medicin uden at konsultere din læge , da abstinenser kan være alvorlige.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------