Position: sygdoms > diabetes >

lægemidler, som reducerer testosteron hos mænd

   Almindeligvis når spørgsmålet om hormoner tages i betragtning, er det i forbindelse med hunnerne , og om ikke at indlede hormonbehandling . Dog kan hormonniveau være et vigtigt emne for mænd så godt, og lægemidler kan anvendes til at sænke testosteron niveauer hos mænd

Hvorfor ?


The American Cancer Society , at testosteron kan faktisk gøre prostatakræft vokse . Sænkning testosteron niveauer kan skrumpe og bremse væksten af prostatakræft hos nogle patienter .

LHRH -analoger


Luteinizing hormon -releasing hormon stoffer ( LHRH -analoger ) arbejde ved at reducere mængden af testosteron , som testiklerne via injektion eller lille plaster . I første omgang vil de niveauer stige inden det faldt markant .

GnRH -antagonister


Drugs. com hedder det, at gonadotropin-releasing hormon ( GnRH ) antagonister , såsom degarelix , arbejde ved at sænke mængden af testosteron i blodet . Det stof er injiceret.

Side Effects

Det bivirkninger af testosteron -sænkende medicin omfatter , men er ikke begrænset til nedsat lyst til sex , forhøjet blodtryk , svimmelhed , kvalme , forstoppelse , smerter, mens urinating og hurtig hjertebanken . . Kontakt din læge, hvis disse fortsat

østrogen og anti-androgener

I fortiden var østrogen ( det kvindelige hormon ), almindeligvis anvendes til at sænke testosteron , men er det sjældent anvendes på grund af dets bivirkninger . Anti-androgener forhindre kroppen i at bruge enhver form for androgener ( mandlige hormoner ) .

Forsigtig

Disse stoffer føre med sig bivirkninger , der varierer fra patient til patient . Kontakt din læge og uddanne dig selv på alle de tilgængelige behandlinger , før der træffes beslutning om en .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------