Position: sygdoms > diabetes >

mad til Gerd patienter

   For dem , der lider af GERD ( gastroøsofageal refluks sygdom) , spise visse fødevarer kan forårsage en stigning i ubehag . At finde en kost , som du kan leve med , som kan bidrage til at mindske GERD symptomer er afgørende for at forvalte denne betingelse

Identifikation


GERD opstår , når der er et problem mellem spiserøret og maven . Sure saft fra maven kan sikkerhedskopiere op i spiserøret . Dette kan føre til halsbrand , brystsmerter , mavesår , ardannelse i spiserøret og indsnævring af spiserøret .

Årsager


Den nøjagtige årsag til GERD er ukendt , men der er visse faktorer , der kan øge din risiko for at lide af denne betingelse . Disse faktorer er hiatal brok , graviditet og stress . Visse fødevarer kan også gøre GERD symptomer langt mere alvorlig .

Foods


Foods , der er tomatbaserede vil normalt forværre GERD symptomer . Andre fødevarer , der kan forårsage ubehag er citrusfrugter og krydret mad . Disse fødevarer er ikke årsag til GERD , men de kan gøre symptomerne meget værre når de spises .

Kost

Mange mennesker synes, at efter en kostplan , at deres læge har skitseret for dem hjælper med at kontrollere GERD symptomer og flare-ups . Det omfatter normalt et hjerte-sund kost af grøntsager , fuldkorn , frugt , fedtfri mælk , fisk , fjerkræ , magert kød og bønner . Det er vigtigt at forbruge mindre end 300 mg kolesterol hver dag og begrænse natrium til 2. 400 mg om dagen . Valg af fornuftige portioner og ikke overspisning vil bidrage til at mindske GERD symptomer så godt.

Overvejelser

Det er muligt at reducere symptomerne på GERD ved at spise en sund kost , holde portioner passende og undgå fødevarer, der gør symptomerne værre . Det vil også være en fordel at bevare en sund kropsvægt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------