Position: sygdoms > diabetes >

nye hår udskiftning procedurer

   Hårtab er en kombination af mange faktorer såsom genetik , aldring tab af næringssalte vitaminer i håret . Den gennemsnitlige levetid for en streng af hår er omkring tre måneder. Hos de fleste mennesker , regenererer håret naturligt. Hvis det ikke sker, hårtab opstår . Ifølge American Family Physicians , påvirker i USA hårtab to ud af tre mænd og én ud af fem kvinder . Heldigvis for dem, der lider af hårtab , er behandlingen muligheder

Du skal bruge: .
Mayonnaise eller olivenolie
. Plastikfolie .
Lige stifter ( Bobby ben) .
Varmt håndklæde .

Kirurgi


Kirurgi er en af de mere populære metoder hår udskiftning . Denne metode er kommet en lang vej fra den smertefulde proces, det plejede at være . Hårtransplantation er langt mindre kompliceret , smertefuld og invasiv end det oprindeligt var . Trods disse fremskridt stadig hårtransplantation kirurgi har potentielle bivirkninger , som omfatter afblødning , pletvis hårvækst efter proceduren en gentagen behovet for kirurgi , hvis den første transplantat ikke accepteres og infektion .

Hårtransplantation kirurgi er mest effektiv, når udføres, når de første tegn på skaldethed vises . Hos både mænd og kvinder ( medmindre halvskaldet er af medicinske årsager ) , er det første tegn normalt udtynding af kronen område af hovedet .

Ny kirurgisk procedure


Som i 202C den nyeste metode hår udskiftning tager hår-forsynet hovedbund grundstammer fra en donor site og placerer dem på skaldede områder . De podninger kan variere fra to tråde til 10 eller 15 tråde ad gangen . Hår kan være af forskellig størrelse og bredde , så de podninger skal matches at sikre endnu hårvækst . En fuld transplantation kan tage op til to år for at sikre , at alle grafts korrekt valgt og anvendt , og for at opnå en fuld hår . Det vigtige Fordelen ved denne operation er , at det transplanterede hår ikke mister sin struktur , eller falde . Det betyder, at når en transplantation bliver en succes, hår , at du får skal blive for livet .

Tissue Ekspansion


Tissue ekspansion er en anden innovativ metode for hår udskiftning . I denne metode , er et væv expander placeret kirurgisk under håret bærende område, lige ved siden af den skaldede område . I et par uger , strækker denne enhed væv af hår -bærende område til de områder af skaldethed . Håret vokser da kraniet er nye hår -bærende væv for at fremme væksten . Den kirurgiske proces er komplet med placeringen af nye hud over den skaldede plet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------