Position: sygdoms > diabetes >

selvhjælp massage behandling for en bugnende disk

   Massage teknikker , som du kan bruge på dig selv til behandling af en svulmende disk er baseret på små bevægelser-hvilket betyder, at dine knogler faktisk masserer dine muskler og fælles rum . Specifikke øvelser vil fungere som selvstændige massage teknikker , massere inde fra kroppen selv . Det er en meget effektiv metode , navnlig for at behandle en bugnende disk , fordi det er meget svært for en massage terapeut til at efterligne en sådan en lille bevægelse

Mini-Back Bend Motion


Mini-back bøje øvelse vil være en form for indre selvstyre massage , som er yderst effektiv til behandling af en svulmende disk . Svulmende diske hyppigst påvirke lændehvirvelsøjlen . Din ryghvirvler har en pude af væske , der fylder rummet mellem hver skive . Når ryggen er komprimeret , er de væskefyldte puder skubbet ud , hvilket skaber en bugnende disk . Målet med denne lille , gentagne bevægelser er at åbne rummet mellem diskene af lændehvirvelsøjlen , så puden at vende tilbage til sin normale tilstand . Hvis der er alvorlig kompression af lænden , daglig strækning der elongates rygsøjlen bør ledsage denne øvelse .

Denne øvelse bør ske løbende , men hvis du bruger det meste af din tid sidder lige flytte til kanten af din stol . Nederste del af ryggen har en naturlig kurve og mini-back bøje er designet til at overdrive , at kurven i din lændehvirvelsøjlen. I små pulser af tre sekunder hver lave en mini-back bøje . Bevægelsen er lille og præcis , kun 3 til 5 inches bevægelighed lægge for megen vægt på lænden . Placere dine hænder på dine hofter kan hjælpe rulle dit bækken fremad som mere plads er skabt i lænden . Gentag denne øvelse 30 gange i hvert sæt , fem gange om dagen , indtil symptomerne aftager.

finde kilden


Den centrale del til behandling og ophold i god kontakt til et svulmende disk afslørende kilden til skaden . Var det traume ? Et fald eller glider , at komprimeret rygsøjlen ? Langvarig stress som løfte eller bære , er den mest almindelige årsag til en svulmende disk . De fleste rygskader vil aldrig blive helbredt eller behandles uden at spørge disse vigtige spørgsmål .

være streng om forebyggelse på sundhedsområdet af din ryg er vigtigere end behandling . For eksempel , ofte stramme hamstrings forværre nederste del af ryggen . Over tid , forårsager denne enorme belastning og ubalance fra den stramme forstrækning muskler bugnende columna diske . Træffes forholdsregler i fysisk arbejde eller i sportsudsendelser, ved hjælp af forebyggende metoder, er mere værdifuld for langvarig fælles sundhed .

Rest and Recovery


Når du har startet din mini-back bøje øvelser og strækker rutine , tager det roligt. Hvis dit job kræver tunge løft , bør det være suspenderet i fire til seks uger . Hvis din svulmende disken var forværret af en specifik sport , også ophøre , at for en længere hvileperiode . Du skal føle lettelse i de første 7 til 10 dages aktiv hvile og helbredelse. Ved hjælp af en varm pad to gange dagligt på rygraden vil lindre spændte muskler omkring disken . Aktuelt Arnica gel kan ledsage din selvbehandling så godt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------