Position: sygdoms > diabetes >

tillæg for diskusprolaps disc reparation

   Diskusprolaps i lænderyggen er en almindelig årsag til lændesmerter . Naturlægemidler og kosttilskud kan give smerter , spasmer og inflammatoriske lindring til at fremskynde reparation af diskusprolaps disken

Identifikation


En diskusprolaps opstår, når den bløde del af en diskusprolaps får tvunget igennem en svækket område af disken. Generelt en diskusprolaps disk sker i lænden område af rygsøjlen .

Behandling


Behandling for diskusprolaps disken starter med immobilitet og hvile . Anti-inflammatoriske medicin vil blive brugt , efterfulgt af fysisk terapi . Hvis problemet fortsætter , kan operation, der vil fjerne den diskusprolaps del af diskusprolaps blive kaldt for .

Urtekosttilskud


En række naturlægemidler kosttilskud kan bruges til at hjælpe med symptomer på rygsmerter , som er et resultat af diskusprolaps disk . Savpalme virker som en anti-inflammatorisk , kamille slapper musklerne , og birkebark giver smertelindring .

vitaminer og kosttilskud

Vitamin A , C , K og B12 har vist sig at fremme tilbage sundhed, mens calcium og magnesium fremme et globalt knogle sundhed . Glucosamin og chondroitin er byggesten i brusk og har anti-inflammatoriske egenskaber , der kan give lindring fra en diskusprolaps disk .

Overvejelser

En diskusprolaps disk generelt bliver bedre med hvile, og kosttilskud, som hjælper med smertelindring og afslapning kan medvirke til en hurtigere genopretning . Som med alle kosttilskud , bør den personlige læger være opmærksomme på , hvad der bruges til at sikre komplikationer opstår ikke ved at blande kosttilskud med andre lægemidler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------