Position: sygdoms > diabetes >

den bedste diæt for at berolige diverticulitis

   Diverticulitis er en smertefuld tilstand forårsaget af en infektion i dit tarmsystem . Svage muskulatur og en lav fiber kost kan forårsage tarmvæggen at bule ud i pletter . Disse svulmende lommer kaldes diverticuli . Ved delvis fordøjet sagen bliver fanget i disse diverticuli , kan bakterierne vokse der forårsager infektion og smerte . Hvis du har en opblussen af diverticulitis symptomer , du ønsker hurtig lindring

Du skal bruge: .
Naturlige fibre madras og puder
Alle naturlige rengøringsmidler .

hvile Gut


Uanset årsagen til din flare-up , uanset om du spiste nødder uden tygning rigtig godt , eller havde noget meget krydret og fed , aktuelle visdom er , at du skal Giv din fordøjelseskanalen hvile . En komplet hurtig er ikke nødvendigt, men en delvis hurtig eller flydende kost er helt klart , hvad lægen vil ordren. Vil du ønsker at få mest ernæring og tilfredshed du kan ud af din flydende kost , da du sandsynligvis vil være på det for to eller tre dage . Hvis du har en saftpresser , vil dette være et godt tidspunkt at trække det ud under skabet og sætte den til at bruge . Hvis du ikke ejer en saftpresser , V8 og andre mærker af blandet grøntsagssaft kan give dig meget af din daglige behov for vitaminer og mineraler . At sikre at du får nok protein og B- vitaminer , god kvalitet bouillon er den bedste løsning . Mens du kan erstatte rekonstitueret bouillon terninger , disse indeholder en stor mængde af natriumklorid ( køkkensalt ) . Stærkt forarbejdede fødevarer ikke bevare så meget af deres oprindelige næringsværdi . Hvis du laver mad i dit hus , ragout en kylling eller sætte en stege i crock pot med masser af vand og grøntsager. Skimme den udskud , der udgør oven på væsken , og drik det bouillon til frokost og middag tid . Selvfølgelig , hvis du er i en masse smerte kan du spørge et andet familiemedlem til at gøre madlavning for dig . En anden kilde til protein , der vil give dig en følelse af at få din dessert er aromatiseret gelatine , ligesom Jell-O mærke . Du kan drikke det, før det sætter op, eller hvis du kan tåle det , simpelthen spiser det som sædvanlig .

Forebyggelse og After Care


Den bedste behandling for diverticulitis er forebyggelse ved at spise en fiberrig kost og forbrugende masser af væsker . Hvis du spiser en kost med grøntsager og frugt , sammen med fuldkorn , som byg og havre , din fordøjelseskanalen er langt mere tilbøjelige til at holde sig i form og være klar af gamle rådnende sagen . Hvis du har haft et udbrud af diverticulitis og ønsker at undgå en opblussen i fremtiden , kan du begynde at spise bedre lige efter du er færdig med din flydende hurtigt . Mange gange din sundhedspleje udbyder vil ordinere antibiotika medicin for at bekæmpe infektion, mens du nipper væsker for at berolige dine tarme . På din første dag af at spise fast føde igen , skal du starte med våde frugt som melon og appelsiner . Undgå jordbær i et stykke tid på grund af frø, men blåbær , druer og andre frugter er gode valg . Spis flere portioner af let dampede grøntsager og drikker grøntsagssaft hver dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------