Position: sygdoms > diabetes >

fritagelse for svimmelhed og ringen for ørerne

   Du kan opleve symptomer på svimmelhed , kombineret med at høre en hvislende lyd eller en ringetone . Selv om hver af disse symptomer enkeltvis kan være forårsaget af en række forskellige faktorer . Men når oplevede sammen , årsagen er sandsynligvis et problem med dine ører . Problemer i det indre øre kan føre til en følelse af svimmelhed og ringen for ørerne

Anatomi


Din indre øre . holder det vestibulære labyrint , som bidrager til at opretholde din saldo . Det består af bittesmå kanaler , der har sensorer, der overvåger dit hoved rotation . Også inde i denne labyrint er utricle og saccule , der overvåger din tyngdekraften og din bevægelse frem og tilbage . Disse elementer er afgørende for at bevare din balance . Hvis det indre øre er beskadiget , kan du opleve svimmelhed , foruden tinnitus .

Tinnitus


Tinnitus er et problem i det indre øre er karakteriseret ved lyden af ringetonen . Pulsatile tinnitus kan være forårsaget af bevægelse af muskler i nærheden af øret eller blodgennemstrømningen problemer i nakken eller ansigtet . Du kan høre dine egne hjerteslag eller sammentrækninger af musklerne . Nonpulsatile tinnitus er forårsaget af nerver , der har at gøre med din hørelse . Det er ofte beskrevet som kommer inde fra hovedet .

Almindelige årsager til tinnitus omfatter Høretab som følge af aldring , og arbejder eller bor med høje lyde kan også føre til tinnitus . En ophobning af ørevoks bidrager til tinnitus , som supplement til alkohol og koffein . Piskesmæld , eller skader på øret efter operationen , samt at udøve nakken i forlængelse positioner , kan også forårsage tinnitus .

Acoustic neuroma


En ikke-kræftsvulst kaldes akustiske neuroma kan også forårsage svimmelhed og øre-ringe. Fundet på den akustiske nerve mellem hjernen og det indre øre , kan denne godartede vækst også forårsage høretab i tillæg til ubalance og ringen i øret .

indre øre Infektion

Du kan også have en infektion i den indre øre , som lægen kan ordinere antibiotika , som vil rydde op infektionen og også svimmelhed og øre-ringen .

Behandling

Din primære sundhedstjeneste læge vil sandsynligvis henvise dig til en Øre , næse og hals specialist , som vil beordre en række tests for at fastslå årsagen bag dine symptomer . Hvis din læge ikke kan rydde op symptomerne , kan han eller hun foreslå ændringer i livsstil for at hjælpe dig med at håndtere de svimmelhed og ringen for ørerne du oplever .

De fleste mennesker med tinnitus , vil ikke kræve medicinsk behandling . Men hvis du oplever tinnitus med andre symptomer , eller hvis det ikke går væk , bør du kontakte din læge .

For at mindske ringen for ørerne , skære ned på alkohol og koffeinholdige drikkevarer . Undgå nikotin , herunder cigaretter og røgfri tobak , da de reducerer blodtilførslen til dine ører . Motionerer regelmæssigt med henblik på at forbedre blodcirkulationen. Samtidig , skal du sørge for at begrænse øvelser , der kræver at sætte din hals i en hyperextended position .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------