Position: sygdoms > diabetes >

helbredelsesmetoder for halsbrand & syre fordøjelsesbesvær

   Halsbrand, også kendt som syre refluks , er den smertelige resultatet af mavesyre vaske op i spiserøret . For nogle er det en mindre ubehag , der går væk med et par hjem retsmidler eller nogle antacida tabletter . Gentagne og stærkt halsbrand , kan dog være tegn på en mere alvorlig medicinsk tilstand

Metoder til Calm Halsbrand


Hold løbende at holde syre i skak og drikke et helt glas koldt vand . Når vandet er nedskudte , jage den med en spiseskefuld bagepulver i en halv glas vand . Vær dog forsigtig , da det kan øge væskeophobning eller øge blodtrykket . Undgå mælk , som kan i første omgang lindre halsbrand , men faktisk indeholder fedt og proteiner , der forårsager mave til at producere mere syre . En spiseskefuld eddike kan også hjælpe , fordi nogle gange halsbrand er et resultat af for lidt syre . En bump af eddike giver maven den syre der er behov for fuldstændig fordøjelse . En teskefuld sennep kan også gøre det trick . Spise en banan hver dag siges at fungere som en naturlig antacida , ananas og papaya juice gøre det samme trick . Hvis halsbrand er regelmæssig eller alvorlig eller opkastning ledsager halsbrand , kan det være tegn på en alvorlig mave betingelse som et sår . Konsultere en læge , der kan ordinere medicin til rette halsbrand .

Diet 's rolle i Halsbrand


under større hensyntagen til , hvad der er spist i løbet af dagen kan gå en lang vej mod at holde halsbrand i skak . Blandt de fødevarer, for at undgå , er citrusfrugter , chokolade , peppermints , grøn mynte, tomater og tomat-baserede produkter, rå løg og hvidløg . Fedtholdige og fed mad bremse fordøjelsesprocessen og give maven mere tid til at skubbe syre op i spiserøret . Der er også visse krydderier, spike halsbrand , kanel , dild , persille , løg pulver og sort peber er blot nogle få . Skære ned på at drikke kaffe og kulsyreholdige og alkoholholdige drikkevarer . Disse irritere mavesyre . Og det er ikke bare hvad der er i maden , men hvordan det er spist . Spise mad langsomt og grundigt tygge giver stof mere tid til at fordøje . Når måltidet er færdig , at sutte på en hård slik producere mere spyt og blokere syre . Det sidste måltid på dagen skal spises mindst to timer før sengetid , når der ligger på ryggen øger odds for halsbrand forekommende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------