Position: sygdoms > diabetes >

hjælp til stofmisbrugere

   Stofmisbrug er ikke et spørgsmål om personlig svaghed eller mangel på viljestyrke . Det er snarere en ond cirkel , hvor ændringer i hjernen medfører en stadigt voksende trang til at bruge . At få hjælp , er det vigtigt først at forstå, at stofmisbrug er en sygdom , så den korrekte hjælp kan få adgang til og skridt kan tages for at bryde den vanedannende cyklus

Sygdom


For at hjælpe en stofmisbruger , er det afgørende at undgå misforståelser om, hvad deres tilstand indebærer . Det er en fejltagelse at se stofmisbrug er et socialt problem eller se brugere som moralsk svag . Det er en almindelig opfattelse, at stofmisbrugere bare skal være i stand til at stoppe med at tage narkotika , men denne tro undervurderer problemets kompleksitet og tager ikke højde for den virkning, stofmisbrug har på hjernen . National Institute on Drug Abuse , at stoppe stofmisbrug er ikke bare et spørgsmål om viljestyrke , men forstå, at det er en hjerne sygdom, der kræver medicinsk intervention , der skal behandles .

Identifikation


Hvordan kan du vide nogen har et narkotikaproblem ? Først skal du kigge efter cykler af øget energi , rastløshed og ændringer i søvnmønster . Unormal bevægelse og tale kan indikere brug af narkotika . Fysisk, kan en person vise pludselige ændringer i vægt og har progressive , svær tandproblemer . Bemærker også en vedvarende hoste eller sinus emner såsom hyppig næseblod . Besiddelse af remedier , som rør , skalle klip eller sprøjter er tegn på stofbrug .

Hjælp


Når du får et perspektiv på , hvad stofmisbrug er , er det lettere at begynde at få hjælp til en person, du indser har en problem . Først , overveje at deltage i en støttegruppe som Anonyme Alkoholikere. Der kan du interagere med andre mennesker , der har stået over for lignende problemer . Næste , være parat til at etablere grænser . Informere stofbruger , at du ikke vil beskæftige sig med dem, mens de er berusede eller højt , hvilket sætter forventninger og skaber et element af følelsesmæssig stabilitet for alle parter . På samme tid vil du være parat til at konfrontere brugeren med lige snakke om , hvor alvorlig du tror deres problem er , og dette kan kræve en gruppe indsats. Vær forberedt på at håndtere en række af følelser fra brugeren , fra fuldstændig afvisning af, at de har et problem med at acceptere en misbrug , men stadig kun være villig til at handle på deres egne betingelser . Bedste resultater opstår , når brugeren overgiver sig til den virkelighed, de er afhængige og er villige til at tage ethvert skridt i retning af en løsning . På dette tidspunkt kan du få personen til at indtaste en afgiftning eller rehabilitering facilitet og indlede en formel , medicinsk proces for at bryde den onde cirkel af afhængighed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------