Position: sygdoms > diabetes >

hjemmelavede løsninger for at helbrede cellulite

   Cellulite er dannelsen af hytteost-lignende fedt stoffer i områder af kroppen, såsom lår , mave og balder . Cellulite kan være svært at fjerne med motion eller kost . Mænd er mindre tilbøjelige til at akkumulere cellulite i kroppen end kvinder . Kosmetisk kirurgi procedurer , såsom fedtsugning , er normalt ikke effektiv i behandling af cellulite , men nogle hjem retsmidler kan arbejde for at mindske dens udseende . Kan dog hjem retsmidler ikke give en øjeblikkelig eller mærkbar ændring i alles

Masserer Olier


Masserer kokosolie til det berørte område er en af de mest effektive retsmidler mod forekomsten af cellulite . Korrekt masserer generelt kan medvirke til at reducere forekomsten af cellulite . Du kan massage cellulite med kun kokosolie , eller olien kan blandes med en bred vifte af æteriske olier , såsom rosmarin , sandeltræ , enebær , cedertræ , lavendel , kanel , germanium , nellike og kamille , som alle kan støtte i at reducere cellulite . Derudover kan en blanding af timian , grapefrugt og majsolie også anvendes til massage områder, som har cellulite indskud .

Kaffe


Kaffe eller koffein i det , er en anden foreslog middel til at forbedre udseendet af cellulite . Brygge kaffe bønner og mens kaffegrums er stadig varm , anvende dem i løbet af de områder, der kræver behandling . Vegetabilske olier kan tilføjes at reducere friktionen dette kan medføre på huden . Du kan opleve ubehag , når du laver denne behandling , og resultaterne er ikke garanteret . Mange kosmetiske virksomheder har aflyttet ind på kaffe ingrediens i deres anti-cellulite cremer .

Andre indstillinger


Grapefrugt og mandel er andre naturlægemidler , der kan medvirke til at reducere forekomsten af cellulite . Grapefrugt juice eller mandel uddrag kan føjes til lotion eller gned direkte ind i cellulite potentielt reducere forekomsten af den ubehagelige fedt .

Du kan også prøve noget så simpelt som at tilføje havsalt til badevandet og sidde i den i ca 20 minutter kan også hjælpe med at reducere forekomsten af cellulite .

Kost og Motion

Selvom det næppe idiotsikker , tabe gennem regelmæssig motion og en fedtfattig , varieret kost bør bidrage til at reducere forekomsten af cellulite . Også at fjerne sodavand , alkohol , forarbejdede fødevarer , cigaretter og kaffe kan medvirke til at reducere cellulite , siger dr Howard Murad i sin bog " The Cellulite løsning. "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------