Position: sygdoms > diabetes >

hurtig måde at fjerne ørevoks

   Ørevoks forekommer naturligt i det menneskelige øre , beskytter din øregang og trommehinden fra indtrængning af vand eller fremmede stoffer, som kan skade dine ører . Ørevoks er også gavnligt for at opretholde den rette pH- balance i ørerne for at hæmme bakterievækst . Dog kan for meget ørevoks forårsage irritation , øreinfektioner eller endda høretab . Der er et par hurtige og sikre måder at fjerne overskydende ørevoks , ifølge en artikel skrevet af Mayo Clinic medarbejdere i 2009

Home Retsmidler


Mange hjem retsmidler kan fjerne overskydende ørevoks sikkert , ifølge Mayo Clinic . En måde er at bruge (ikke varme ! ) babyolie til at blødgøre voksen . Sted et par dråber af olie i øregangen , mens liggende på din side . Du skal muligvis bede nogen om at hjælpe dig, så du kan forblive stille. Lad olien sidde i øret i ca 10-20 sekunder og derefter hælde dit hoved , så olien og voks flyde ud på et håndklæde . Derefter tørre dine ører grundigt med en ren klud . Når du har gjort dette , er det andet skridt at sætte et par dråber sprit i øregangen . Som med olie , tilt dit hoved efter et par sekunder for at give alkohol til at køre ud . Dette skulle tørre din øregang sikkert og effektivt. Hjem retsmidler er bedst anvendes til lejlighedsvis hård voks opbygge kun , siger Mayo Clinic . Hvis du har fået en historie om øreinfektioner eller sygdom , bør du besøge din læge i stedet for at forsøge hjem retsmidler , ifølge Dr. Douglas Hoffmann , en øre-næse- hals specialist , der praksis i San Francisco Bay området .

ENT Vurdering


Hvis du har prøvet hjem retsmidler og ikke er tilfredse med fjernelse af voks , eller hvis du har haft øre sygdomme eller problemer i fortiden , ser en Øre , næse og hals læge er den bedste strategi hurtigt ( og sikkert ) fjerne ørevoks . En ENT vil være i stand til at undersøge dine ører og afgøre , om den overskydende voks er bare en byrde , eller er et tegn på en mere alvorligt problem . Selv om teknikker til fjernelse varierer , vil mange ENT læger bruger en sikker sugning teknik , der vil fjerne øret voks hurtigt , siger Dr. Hoffman . Hvis dit øre voks problem ikke er alt for alvorligt, vil de fleste læger foreslå, at du supplerer kontor besøg med hjem retsmidler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------