Position: sygdoms > diabetes >

hvad der forårsager små blødninger af blodkar i huden ?

   Capillaritis , også kaldet pigmenteret purpura , er en almindelig hud tilstand, hvor små blodkar lige under huden sprænges eller blødning , der forårsager udseende af små røde prikker på hudens overflade . Den brudte blodkarrene kan undertiden have en plettet udseende , eller samles . Det tager typisk et par dage til uger for dem at sprede

Årsager


Nogle gange en reaktion på fødevarer eller visse lægemidler kan forårsage et udbrud af capillaritis . Brug af anti -inflammatoriske lægemidler , såsom ibuprofen eller acetylsalicylsyre , har været knyttet til udviklingen af betingelsen . Overdreven motion har været kendt for at forårsage capillaritis så godt. De eneste symptomer er forekomsten af røde prikker og nogle gange kløe forbundet med dem . I mange tilfælde er årsagen ikke er kendt .

Schamberg Sygdom


Ifølge dermnetnz. com , Schamberg 's sygdom , en hudsygdom , der påvirker pigment , er den mest almindelige årsag til capillaritis . Det er præget af brun- røde pletter , flugter huden , med mere af en spættet udseende . Disse pletter kan forekomme på nogen del af kroppen , men mere almindeligt på benene .

anstrengelsesudløst Capillaritis


Som nævnt , kan udøve forårsage capillaritis . Den capillaritis udvikler primært i ankler eller lavere benene efter øvelse, der er anstrengende eller af lang varighed . Golfspillere kan udvikle denne tilstand , som kan basketball spillere eller langdistance- løbere , og tilfælde stige i hyppighed i løbet af varmt vejr . Pletterne fade til brun inden for et par dage , indtil de forsvinder .

Forebyggelse /Solution

Der er desværre ingen kur for capillaritis . Den bedste fremgangsmåde er at forsøge at identificere, hvad årsagen til din capillaritis er, og gå derfra . For eksempel anbefaler dermatologychannel. net at hvis udbrud synes at korrelere med en medicin , mad eller særlig metode for motion , undgå disse udløsere.

midlertidig lindring

Du kan få nogle mindre fritagelse for enhver kløe ved at bruge aktuelle behandlinger . For underben capillaritis , kan kompressionsstrømper bidrage til at mindske sværhedsgraden . Laser kirurgi er ikke menes at have nogen effekt på capillaritis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------