Position: sygdoms > diabetes >

hvad der gør dit hår gråt ?

   Grå hår opstår naturligt som du alder . Dit hår kan begynde at vende grå i din teenagere , eller du kan ikke finde nogen grå hår , indtil du er i nærheden af pensionsalderen . Genetik og andre faktorer hjælpe med at bestemme , når dit hår begynder at grå

hårets struktur


Dit hår består af et protein kaldet keratin . Cellerne i dit hår ligner meget cellerne i din hud og negle . Hvert hår har en hårroden , der er placeret under huden . Håret er den del af dit hår , du ser.

hårroden består af pære , der modtager blod og næringsstoffer fra dermal papilla . Den sidder i hårsækken som er beliggende i dermis , eller inderste lag af huden . De arrector Pili er små muskler , der forårsager dit hår til at stå op . Disse muskler gør du har " gåsehud " . Talgkirtler , der producerer olie eller hudfedt , er forbundet til hårsækken og hjælper med at holde dit hår og hovedbund smurt .

Dit hår akslen består af to eller tre hoveddele . Kutikula er det yderste lag og består af skala-lignende celler , som overlapper hinanden . Når hårstrået lag er sundt og ubeskadiget , dit hår er skinnende og stærk. Cortex indeholder melanin , der giver dit hår sin farve . Det er beliggende i midten af håret akslen . Cortex indeholder fiber- protein celler , der giver dit hår sin elasticitet . Det er i cortex , der hårfarve og perming løsninger har deres virkning . Det inderste lag af dit hår kaldes medulla . Det er sammensat af omg protein celler . Ikke alle har dette lag . Naturlig blondiner og folk med meget tyndt hår normalt ikke har dette lag .

Hair Growth


Dit hår vokser cirka 1 /2 tommer per måned . Kvinders hår vokser hurtigere end mænds . Dit hår vokser på sin hurtigste hastighed i alderen 15 og 30 . Vækst falder considerabely efter det fyldte 50 .

Hair Color


Melanin inden for dit hår cortex indeholder pigment , der afgør dit hår farve . Naturligt forekommende melanin kaldet eumalanin er ansvarlig for brun og sort hårfarve . Den naturlige hår farver rød og ingefær til blonde toner er forårsaget af melanin kaldet pheomelanin .

Gray Hair

Canities er den tekniske betegnelse for grå hår . Grå hår er forårsaget af et tab af melanin i håret 's cortex . Dette tab af melanin forekommer naturligt som du alder . Det kan også være forårsaget af sygdom , angst eller bekymring . Medfødt canities er en tilstand, der opstår ved eller umiddelbart efter fødslen . Det er almindeligt set i albinoer , der er født uden pigment i deres hår , hud og øjne .

Typer af grå hår

Bortset fra det manglende melanin , grå hår er som regel har den samme struktur pigmenteret hår . Ringmærkede grå hår har indtryk af skiftende ringe af grå med naturlige pigment på hårstrået . Resistente gråt hår har en meget stram hårstrået struktur og kan være en meget svært at farve . Hårstrået celler er tæt lukket og ikke tillader hårfarve molekyler til at indtaste nemt . Dette kan resultere i en ujævn passe du har dit hår farvet . Resistente hår kan blødgøres før hårfarve er anvendt ved brug af Perm løsning . Den Perm løsning hjælper til at åbne op for hårstrået lag til at lade hårfarve molekyler ind og dermed ændre hårets farve .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------